• Nedavno
M-Tac Kapa Za Sat Flis Muška Zimska Kapa Vojna Taktička Kapa Sa Lobanjom

M-Tac Kapa Za Sat Flis Muška Zimska Kapa Vojna Taktička Kapa Sa Lobanjom

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Flis 260g / m2. Uvezeno. Povucite zatvaranje. Mašinsko Pranje. Povoljan komfor : m-Tac vojna kapa od flisa izrađena je od 100% vrhunskog poliestera (gustina tkanine 260g/m2). Tople i udobne višesezonske kape za muškarce, kape za muškarce. Dobro prianjajuće kapice za lobanje za muškarce sprečavaju bilo kakvu vožnju. Održavajte glavu toplom : naš vojni pt šešir, kapa za muškarce omogućava superiornu cirkulaciju vazduha i vađenje vlage. Uživajte u toplini i udobnosti čak i kada je hladno i vjetrovito. Lagani i nezgrapni m-Tac zimski šeširi za muškarce dobro upijaju znoj i brzo se suše bez neprijatnih mirisa. S takvom muškom kapicom od flisa nećete morati stati da obrišete lice dok se bavite zimskim sportovima. Moderan i višenamjenski : uz dobro prianjanje, dugotrajne vojne kapice za muškarce će vas ugrijati i u punom stilu. Ovi muški šeširi od flisa pogodni su za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom. Praktični poklon : naša taktička kapa za muškarce je meka i prijatna za kožu. Naručite ovaj vojni pt šešir sada za svog muža, tatu ili prijatelja, kako bi ostali topli, udobni i sa stilom.

Više detalja

Izbor kupaca

Nathan Reflective Beanie

KM 12.39

88% poliester 12% Spandex Pro stretch Uvezeno Zatvaranje vezica Mašinsko Pranje Rastezljiva pletena tkanina sa brušenom podstavom za toplinu i udobnost Vlaga i brzo sušenje Jedinstveni ge

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.