• Nedavno
Shengjiahua vezeni rastezljivi pleteni šešir za muškarce žene Skullies Warm Unisex

Shengjiahua vezeni rastezljivi pleteni šešir za muškarce žene Skullies Warm Unisex

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

26 inča dugo preklopljeno. Birajte između širokog spektra stilova koji odgovaraju vašoj odjeći i krenite da impresionirate sve na putu. Savršeni pokloni Ideje za Božić, Novu godinu, zabavu, Dan zaljubljenih, Majčin dan, Dan očeva, poklone za maturu i rođendanske poklone ili poklone za proslavu. Oni su savršen dodatak da izgledate sjajno kada vrijeme postane hladno. 【Divni šeširi】 za casual, hip-hop, skijanje, trčanje, sport, uličnu plesačicu, kampovanje, planinarenje, vožnju kajakom, baštovanstvo, putovanja, ribolov, vožnju čamcem, lov, snowboarding, kuvanje ili aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, vani sa prijateljima, kostimirane zabave ili bilo koje druge prilike. Sklopive male skijaške kape za snijeg mogle bi pokriti vaše uši kako bi pružile dodatnu toplotu na ušima i obrazu. Samo Hemijsko Čišćenje. Kopča za zatvaranje. ★ Savršen poklon-komfor, uniseks i rastezljivost. 【Savršena veličina】 Jedna veličina najviše odgovara fleksibilnosti-pletena kapica sa manžetama izrađena je od materijala visokog rasta, pogodna za većinu odraslih muškaraca, žena i tinejdžera, dječaka, djevojčica. Predmeti za pletenje imaju rastezanje tako da dimenzije mogu varirati. 【Vrhunska kvaliteta】 za nas je kvalitet prioritet. Stil i Trend topli izbor poklona. Plus, oni su uniseks tako da svako može uživati u svom komforu. Naše preslatke i elegantne uniseks pletene kapice savršeno pogodan za razne prilike i pristaje i muškarcima i ženama. Ultra meka kapica održava da vam je glava topla uz dovoljno prozračnosti za zimsko vrijeme, također odlična za proljeće, jesen i aktivnosti na otvorenom. Ova tri atributa čine ovo savršenim poklonom u svakoj prilici. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Sa svojom malom težinom, ovaj pleteni šešir neće uzrokovati pritisak na glavu dok se zagrijava.

Više detalja

Izbor kupaca

Titleist Muška kapa

KM 5.05

100% akril Uvezeno Zatvaranje na navlačenje Mašinsko Pranje Akrilna Pređa Od 12 Kalibra Sa Tkanom Etiketom I Gotovim Rubom Reverzibilno Lifestyle kapica pruža stil, performanse i toplinu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.