• Nedavno
Ultra Violet Shiva Slika Lord Shiva Umjetnički Rad Moderna Umjetnost Slika Shiva Umjetnost Za Ukras Bog Uništenja Slika Umjetnost Zid Slike Home Decor By Chitranshi Art Gallery.

Ultra Violet Shiva Slika Lord Shiva Umjetnički Rad Moderna Umjetnost Slika Shiva Umjetnost Za Ukras Bog Uništenja Slika Umjetnost

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prema Hinduističkom Vjerovanju, Ovo Uništenje Nije Proizvoljno, Već Konstruktivno. ॐ materijal : - fluorescentna boja, akrilna boja, Fina četka, napravljena na platnu, rastegnuto platno. Postojanje Koje Predstavlja Samu Beskonačnost. Shiva Je Treći Bog U Hinduističkom Trijumviratu. Sarvaripati Shiva Jedna Je Od Najstrašnijih Manifestacija Vrhovnog Boga. Hindusi Vjeruju Da Se Njegove Moći Uništenja I Rekreacije Koriste Čak I Sada Za Uništavanje Iluzija I Nesavršenosti Ovog Svijeta, Utirući Put Korisnoj Promjeni. ॐ Napomena : - uprkos svim naporima da se obezbede tačne slike svakog proizvoda, stvarni izgled (boje i osvetljenost) predmeta može se neznatno razlikovati zbog ograničenja fotografije, različitih podešavanja ekrana uređaja, kao i zbog osvetljenja na lokaciji instalacije. Hindusi Vjeruju Da Se Njegove Moći Uništenja I Rekreacije Koriste Čak I Sada Za Uništavanje Iluzija I Nesavršenosti Ovog Svijeta, Utirući Put Korisnoj Promjeni. ॐ SHIVINA uloga je : - uništiti Univerzum kako bi ga ponovo stvorio. ॐ veličina : - visina : 18 inča širina : 24 inča. Napravljena Je Na Način Da Vaše Mjesto Učini Lijepim, Sliku Je Umjetnik Dizajnirao Na Takav Način Da Može Privući Više Pogleda. On Je Vrhovno Muško Božanstvo U Ovom Univerzumu I Gospodar Je Tri Svijeta (Vishwanath) I Nema Premca Po Gnjevu I Moći.

Više detalja

Izbor kupaca

Poster Jurassic Parka

KM 6.41

Veličina : 20x30 inč Također možemo napraviti bilo koju veličinu platna za vas, ako želite promijeniti veličinu platna, prvo nas kontaktirajte Odlična ideja za poklon za vašu rodbin

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.