• Nedavno
Bežične slušalice JVC Ha-S23W - na ušima Bluetooth slušalice, sklopivi ravni dizajn, 17-satni vijek trajanja baterije

Bežične slušalice JVC Ha-S23W - na ušima Bluetooth slušalice, sklopivi ravni dizajn, 17-satni vijek trajanja baterije

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Značajke : Bežični Bluetooth 5.0 slušalice na ušima sa laganim dizajnom pruža dugo uživanje u slušanju. Udobno i sigurno uklapanje Zahvaljujući mekim ušnim jastučićima i podesivom trakom za glavu. Lagan sa ravnim sklopivim okretnim dizajnom za kompaktno prevoz i jednostavno skladištenje kada se nalazi. Značajke : 17-satna punjiva baterija dugačak život. Značajke 3-gumb Daljinski upravljač sa mikrofonom Omogućuje kontrolu nadbora / dolje za jačinu zvuka, reproduciranje / pauziranje i odgovaranje na pozive. Kompatibilna karakteristika glasovnog pomoćnika omogućava vam uživanje u praktičnosti i prednostima digitalnih ličnih asistenata. Značajke : Bežični Bluetooth 5.0 slušalice na ušima sa laganim dizajnom pruža dugo uživanje u slušanju. Udobno i sigurno uklapanje Zahvaljujući mekim ušnim jastučićima i podesivom trakom za glavu. Lagan sa ravnim sklopivim okretnim dizajnom za kompaktno prevoz i jednostavno skladištenje kada se nalazi. Značajke : 17-satna punjiva baterija dugačak život. Značajke 3-gumb Daljinski upravljač sa mikrofonom Omogućuje kontrolu nadbora / dolje za jačinu zvuka, reproduciranje / pauziranje i odgovaranje na pozive. Kompatibilna karakteristika glasovnog pomoćnika omogućava vam uživanje u praktičnosti i prednostima digitalnih ličnih asistenata. JVC lagane bežične slušalice na ušima sa ravnim sklopivim dizajnom.

Više detalja

Izbor kupaca

Sony Wioe610 / B slušalice

KM 0.67

Ovaj certificirani obnovljeni proizvod je proizvođač renoviran, pokazuje ograničene ili bez habanja i uključuje sve originalne dodatke pldnevnu ograničenu hardversku garanciju Komforne

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.