• Nedavno
Solocks za okrugle ušiju - kompatibilne sa iPhoneom 3G / 4S, luballcandy, jvc i ostalim kružnim ušima

Solocks za okrugle ušiju - kompatibilne sa iPhoneom 3G / 4S, luballcandy, jvc i ostalim kružnim ušima

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fit čvrsto i udobno u vanjsku uho. Dizajniran je za podršku aktivnom načinu života, to je i voda / znoj. Bolje uklapanje pruža vrhunsku audio vjernost. Hipoalergenski polimer medicine Medicina je mekan i vrlo izdržljiv. S ponosom napravljen u SAD-u. Fit čvrsto i udobno u vanjsku uho. Dizajniran je za podršku aktivnom načinu života, to je i voda / znoj. Bolje uklapanje pruža vrhunsku audio vjernost. Hipoalergenski polimer medicine Medicina je mekan i vrlo izdržljiv. S ponosom napravljen u SAD-u. Solocks se čvrsto uklapaju na originalne ušice za jabuke (3 G / 4 G) i najkruže kružnije slušalice (model također dostupan za Apple Earpods). Patentirani ušna zadržavajući zarpavaju se komforno zaključava u ključne tačke vašeg uha da bi se ušima zadržite čvrsto, ali udobno na mjestu. Earbudovi više neće imati problema koji borave. Solocks su idealni za aktivni način života poput trčanja ili biciklizma. Ovo u blizini savršenog pogona optimizirat će vjernost muzike koju je dostavio vaš telefon ili drugi mobilni uređaj, jer je ušima sada bliže vašem otvoru kanala. I izdržljiv, hipoalergeni, polimer medicinske klase ugodno je protiv vaše kože i održava svoj oblik za dugotrajnu upotrebu. Jedna veličina najviše odgovara. • Dobro i udobno uklopite u vanjsku uho • Dizajniran za podršku aktivnom načinu života • Bolje uklapanje pruža vrhunsku vjernost audio-a • Hipoalergeni polimer medicine je mekan i vrlo izdržljiv • Ponosno izrađen u SAD-u.

Više detalja

Izbor kupaca

Bitka kod Los Angelesa

KM 2.33

Humanizirana funkcija : Dopustite pozive bez ruku tokom vožnje ili streaming muzike bez potrebe za kontrolom putem telefona ili elektronskog uređaja; Line daljinski upravljač sa reprodukc

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.