• Nedavno
Artina Bavaria Beer Stein, visina-25 cm, limenka, metalik, jedna veličina

Artina Bavaria Beer Stein, visina-25 cm, limenka, metalik, jedna veličina

Zahvalnost:
KM 45.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pivo Stein "Bavaria" dostupan je u 1000 ml. Kapacitet visine od 25 cm. Bavarska pivo stein izrađen je od legure u limenu sa najmanje 95% limenke. Proizvod je otporan na atmosferske i hemijske agente. Proizvod ima loš dirigent za toplinu i struju (piće u pewterskom proizvodu zadržite temperaturu već duže vrijeme). Napravljeno u Austriji. Pivo Stein "Bavaria" dostupan je u 1000 ml. Kapacitet visine od 25 cm. Bavarska pivo stein izrađen je od legure u limenu sa najmanje 95% limenke. Proizvod je otporan na atmosferske i hemijske agente. Proizvod ima loš dirigent za toplinu i struju (piće u pewterskom proizvodu zadržite temperaturu već duže vrijeme). Napravljeno u Austriji. Opis proizvoda Pivo Stein "Bavaria" dostupan u 1000 ml. Kapacitet sa visinom od 25 cm Bavarska pivo Stein izrađen je od legure u limeni sa najmanje 95% limenke. Proizvod je otporan na atmosferske i hemijske agente. Proizvod ima loš dirigent za toplinu i struju (piće u pewterskom proizvodu zadržite temperaturu već duže vrijeme). Napravljeno u Austriji. Set sadrži : 1 x Bavaria Beer Stein.

Više detalja

Izbor kupaca

Libbey 10-oz piv piva

KM 46.36

Materijal : staklo Kapacitet : 10 unci Dimenzije : 5,75 inča visok za 4,5 inča u promjeru Materijal : staklo Kapacitet : 10 unci Dimenzije : 5,75 inča visok za 4,5 inča u promjeru Libbey

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.