• Nedavno
Prilagođene šolje za kafu personalizovane keramičke šolje dodajte sliku Kreirajte Logo sa tekstom 11oz

Prilagođene šolje za kafu personalizovane keramičke šolje dodajte sliku Kreirajte Logo sa tekstom 11oz

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajnirajte svoju šolju sa našom šoljom po meri vrhunskog kvaliteta napravljenom u SAD. Mi smo brend TEEAMORE kompanije CALMAPPAREL koji dizajnira i štampa jedinstvene šolje po meri za muškarce, žene, decu i bebe. Ove krigle su savršeni za rođendane, odmor stranke, timova, poslovne funkcije i još mnogo toga. Odaberite veličinu i boju šolje i izaberite boju i kliknite na dugme "prilagodi sada" da biste lako počeli da dizajnirate svoje šolje napravljene po meri od strane online proizvođača šoljica.Vaš dizajn će pažljivo odštampati profesionalni dizajneri i najsavremenija tehnologija sublimacije prenosa toplote. Odličan poklon za prijatelje, porodicu i saradnike. Ne možete odlučiti šta ćete im kupiti za rođendan ili poseban događaj? Naručite pristupačnu, visokokvalitetnu prilagođenu šolju. Svi vole da ih primaju. Požurite i kupite sada dok imamo sve veličine i boje na lageru.

Više detalja

Izbor kupaca

Vista Alegre Fiji Mug

KM 0.33

Materijal : Porcelan Proizvedeno u Portugalu Dimenzije : 5.5" D X 4.5" Š x 4.4 " H; 14.3 oz kapacitet Može se prati u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje sudova Materijal : Porcelan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.