• Nedavno
Healeved 2pcs cervikalna podrška Držite toplu spužvu

Healeved 2pcs cervikalna podrška Držite toplu spužvu

Zahvalnost:
KM 7.16

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Spužva, pletena tkanina. Mekani ovratnik za žene - Proizvod može ublažiti bol zbog sojeva i leprša oko vrata. Split za vrat - nosač vrata može pružiti udobnu podršku za vaš vrat. Profesionalni i praktični. Mekani ovratnik za vrat izrađen od premium spužva i pletenja materijala od tkanine, izdržljive i vrata za vrat može biti na mandat. Podrška za vrat - izrađena od premium spužva i pletenja materijala od tkanine, izdržljive i vrata za vrat može biti izraz. Brace izrez Doplatna Proizvedena s premijskim materijalom, laganom i čvršćom i ublažava bol bez ugrožavanja vaše pokretljivosti. Spužva, pletena tkanina. Mekani ovratnik za žene - Proizvod može ublažiti bol zbog sojeva i leprša oko vrata. Split za vrat - nosač vrata može pružiti udobnu podršku za vaš vrat. Profesionalni i praktični. Mekani ovratnik za vrat izrađen od premium spužva i pletenja materijala od tkanine, izdržljive i vrata za vrat može biti na mandat. Podrška za vrat - izrađena od premium spužva i pletenja materijala od tkanine, izdržljive i vrata za vrat može biti izraz. Brace izrez Doplatna Proizvedena s premijskim materijalom, laganom i čvršćom i ublažava bol bez ugrožavanja vaše pokretljivosti. Lista paketa 2 x Spužva za vrat Karakteristike vrata - Veličina : 48.00x8.50x2.50cm / 18.86x3.34x0 Spužvač cervikalni ovratnik. - Boja : siva Blue vrat za bolove i podršku za žene - material : spužva, pleteni tkaninski vrat stabilizator-momak premium spužva i pletenja materijala od tkanine, izdržljiva i vrata za vrat može biti za izraz mekani nosač vrata za vrat. - Dizajn ljepljivih remena nije lako ispustiti i jednostavan za podešavanje, što vam može donijeti veliku pogodnost vrata za vrat. -Piks nosač vrata tako da vaša kralježni grlića može pronaći odgovarajuću podršku i ublažiti bolove u vratnom grlićkoj kralježnici. -Ergonomski dizajniran za udobnu vratu grlića kralježnice koja podržava vrat u obliku vrata. -Share sa prijateljima i porodicom kao da je ovaj vratni sunđerski nosač prekrasan i promišljen jastuk za poklon vrata. Opis Medicina Medicina nosač vrata za vrat razumna struktura i premium materijali se ne deformišu nakon toga što se ne deformira nakon nošenja stabilnija Korektor za držanje Ovaj nosač za podršku vratu izrađen je od premium materijala. Dočijni kralježni jastuk za muškarce i žene savršen je za spavanje, gledanje televizije ili čitanje u krevetu za vrijeme putovanja i uvelike poboljšava i snagu podrške.

Više detalja

Izbor kupaca

Madi Kay dizajni 10

KM 17.50

Madi kay dizajni 10 Žene su rođene da vole lepotu, ljubav prema ljepoti je uobičajena, žene vole ljepotu, je priroda žena Žene su rođene da vole ljepotu, čak i ako nisu lijepe, već

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.