• Nedavno
Verdepano pamučna kuhinjska krpa za suđe set od 4 seta od 12x12 inča za pranje ...

Verdepano pamučna kuhinjska krpa za suđe set od 4 seta od 12x12 inča za pranje ...

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pamuk. 4 komada set za suđe za suđe : Eash krhotina suđaju se oko 12x12 infe. Set ima 4 boje ukupno, 1 ružičasta + 1 zelena + 1 siva + 1 bež. Materijal : krpa za pranje izrađena je od pamuka od mikrofibra, vrlo meka i udobnosti. Može lako apsorbirati vodu. Krpe za pranje mogu apsorbirati osam puta nego vlastitu težinu. Lako suh, bez lošeg mirisa. Operite odvojeno na prvoj upotrebi. Pamuk. 4 komada set za suđe za suđe : Eash krhotina suđaju se oko 12x12 infe. Set ima 4 boje ukupno, 1 ružičasta + 1 zelena + 1 siva + 1 bež. Materijal : krpa za pranje izrađena je od pamuka od mikrofibra, vrlo meka i udobnosti. Može lako apsorbirati vodu. Krpe za pranje mogu apsorbirati osam puta nego vlastitu težinu. Lako suh, bez lošeg mirisa. Operite odvojeno na prvoj upotrebi. Set : 4 komada u 1 setu.

Više detalja

Izbor kupaca

Madi Kay dizajni 10

KM 17.50

Madi kay dizajni 10 Žene su rođene da vole lepotu, ljubav prema ljepoti je uobičajena, žene vole ljepotu, je priroda žena Žene su rođene da vole ljepotu, čak i ako nisu lijepe, već

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.