• Nedavno
Stemska kapica za ventil Savori Paw Cups Car Pribor Bling Handmade Crystal Rhinestone Universal Tire

Stemska kapica za ventil Savori Paw Cups Car Pribor Bling Handmade Crystal Rhinestone Universal Tire

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

☛ [ABS plastično i protiv rđe] - materijal kapice je plastika, obložena polimerkom, anti-hrđa može učinkovito spriječiti da ventil prekriva prašinom / snijegom / kišnim vodama, produžiti život gume. ☛ [Rotirajuća nit i protiv istjecanja] - Unutrašnjost poklopca je rotirajuća struktura navoja, može čvrsto pričvrstiti gumenim stabljikom, učinkovito sprečavajući da ventil procuri. ☛ [Universal se uklapa i jednostavan za instaliranje] - Veličina poklopca je 0,59 "* 0,51" / 15 * 13 mm (h * w). Universal se uklapa u standardne američke ventile. Vrlo jednostavno i prikladno za instalaciju. Naši kape za automobile izrađeni su od pjenušavih rinestona, univerzalne veličine za automobile, kamione, džip, motocikl i bicikle. ☛ [Ručno rađena pjenušava rhinestones] - Savori Bear Paw Caps izrađeni su od pjenušavih materijala za Rhinestones, daju vašem automobilu jedinstveni luksuzni izgled. To je savršen poklon za vaše porodice i prijatelje. ☛ [Više izbora za bling] - Još Bling pribor za automat možete pronaći u Savoliju. A ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, kontaktirajte nas e-poštom. ☛ [ABS plastično i protiv rđe] - materijal kapice je plastika, obložena polimerkom, anti-hrđa može učinkovito spriječiti da ventil prekriva prašinom / snijegom / kišnim vodama, produžiti život gume. ☛ [Rotirajuća nit i protiv istjecanja] - Unutrašnjost poklopca je rotirajuća struktura navoja, može čvrsto pričvrstiti gumenim stabljikom, učinkovito sprečavajući da ventil procuri. ☛ [Universal se uklapa i jednostavan za instaliranje] - Veličina poklopca je 0,59 "* 0,51" / 15 * 13 mm (h * w). Universal se uklapa u standardne američke ventile. Vrlo jednostavno i prikladno za instalaciju. Naši kape za automobile izrađeni su od pjenušavih rinestona, univerzalne veličine za automobile, kamione, džip, motocikl i bicikle. ☛ [Ručno rađena pjenušava rhinestones] - Savori Bear Paw Caps izrađeni su od pjenušavih materijala za Rhinestones, daju vašem automobilu jedinstveni luksuzni izgled. To je savršen poklon za vaše porodice i prijatelje. ☛ [Više izbora za bling] - Još Bling pribor za automat možete pronaći u Savoliju. A ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, kontaktirajte nas e-poštom.

Više detalja

Izbor kupaca

Tesla ventilske stabljike

KM 3.33

Visokokvalitetni metalni i ugljični vlakni štiteći telo ventila iz elemenata Jednostavan za instalaciju Dizajn rotirajuće niti za oblikovanje ventila za gume olakšava uvrtanje kada in

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.