• Nedavno
LQ Industrial 3pcs Esencijalna ulja polica za skladištenje 75x146mm boce za boce od crnog ulja šireši se esencijalne držače ulja za organiziranje i prikazivanje ulja

LQ Industrial 3pcs Esencijalna ulja polica za skladištenje 75x146mm boce za boce od crnog ulja šireši se esencijalne držače ulja za

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : plastika; Boja : crna; Paket uključuje : 3 x esencijalna polica za skladištenje ulja. Veličina : 75x146mm. Snažan, kompaktan, lijep, otporan na toplinu, otporan na ekstruziju, vrlo izdržljiv, ekološki siguran i dugotrajan život. Svoje eterično ulje prikažite iz savršenog ugla za brzu identifikaciju. Ulje se može staviti na rodno na polici i može se postaviti u uskim prostorima, poput radne površine, noćnog ormarića, kuhinjske površine ili male polica. Materijal : plastika; Boja : crna; Paket uključuje : 3 x esencijalna polica za skladištenje ulja. Veličina : 75x146mm. Snažan, kompaktan, lijep, otporan na toplinu, otporan na ekstruziju, vrlo izdržljiv, ekološki siguran i dugotrajan život. Svoje eterično ulje prikažite iz savršenog ugla za brzu identifikaciju. Ulje se može staviti na rodno na polici i može se postaviti u uskim prostorima, poput radne površine, noćnog ormarića, kuhinjske površine ili male polica. Specifikacija : Proizvod : Bisencijalno skladištenje ulja Površina : 75x146mm Materijal : plastična boja : crni paket uključuje : 3 x esencijalna polica za pohranu ulja Može vam pomoći da organizujete boce. Polica ima određeni ugao i može se pohraniti uspravno, pa se nećete brinuti za prosipanje. Može spriječiti bočice da se sudaraju i rješavaju neke zajedničke dnevne probleme sa skladištenjem. Svoje eterično ulje prikažite iz savršenog ugla za brzu identifikaciju. Pogodno za uske prostore, poput noćnih tablica, komoda, kuhinjskih površina ili nekih malih polica. Pogodno za uske prostore kao što su radne površine, noćni ormarići, kuhinjske površine ili male police.

Više detalja

Product:
Essential Oil Storage Shelf
Size:
75x146mm
Material:
Plastic
Color:
Black
Package includes:
3 x Essential Oil Storage Shelf
It can help you organize the bottles orderly. The shelf has a certain angle and can be stored upright, so you won't worry about spillage.:
It can prevent vials from colliding and solve some common daily storage problems.:
Display your essential oil from a perfect angle for quick identification.:
Suitable for narrow spaces, such as bedside tables, dresser, kitchen surfaces, or some small shelves.:
Suitable for narrow spaces such as desktops, bedside tables, kitchen surfaces or small shelves. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.