• Nedavno
BBQ Organizator torba, prenosivi začinski raspršivač začina, 6pcs na otvorenom Kamp začinjene staklenke Organizator za zalijevanje, za kampovanje, planinarenje, roštilj, bbq Organizator torba, prijenosni začinski šekar

BBQ Organizator torba, prenosivi začinski raspršivač začina, 6pcs na otvorenom Kamp začinjene staklenke Organizator za zalijevanje,

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nošenje? Na torba za pohranu osigurava da se ne ostavi ništa. Ima puno prostora za dodavanje malih predmeta kao što su kašike i viljuške. BBQ torba za pohranu BBQ Torba Praktična na otvorenom kampiranje planinarenje pic. Visokokvalitetni prozirni začini JAR, jar, jasan i jednostavan za razlikovanje, možete slobodno odabrati začine koje želite, dovodeći vam vrlo zgodno iskustvo kuhanja. Cnic prijenosni piknik začina začina začina jar začinjena bo. Ultra? Lagana, prenosiva i jednostavna za nošenje. Ne stavlja nikakvo opterećenje na vašem izletištu na otvorenom. Set začinski Jar dolazi sa 3 boce za začinje u nafti i 3 zabrnu boce kao i prijenosna torba. Veliki je izbor za bilo koju aktivnost na otvorenom i savršena za putovanja, kampiranje i roštilje. Nošenje? Na torba za pohranu osigurava da se ne ostavi ništa. Ima puno prostora za dodavanje malih predmeta kao što su kašike i viljuške. BBQ torba za pohranu BBQ Torba Praktična na otvorenom kampiranje planinarenje pic. Visokokvalitetni prozirni začini JAR, jar, jasan i jednostavan za razlikovanje, možete slobodno odabrati začine koje želite, dovodeći vam vrlo zgodno iskustvo kuhanja. Cnic prijenosni piknik začina začina začina jar začinjena bo. Ultra? Lagana, prenosiva i jednostavna za nošenje. Ne stavlja nikakvo opterećenje na vašem izletištu na otvorenom. Set začinski Jar dolazi sa 3 boce za začinje u nafti i 3 zabrnu boce kao i prijenosna torba. Veliki je izbor za bilo koju aktivnost na otvorenom i savršena za putovanja, kampiranje i roštilje. Specifikacija : 100% Brand Newitem Tip : Sezonska torba Setmaterial : Oxford Clot + Abscolor : Kafa Veličina proizvoda : 80ml Veličina začina : cca. 4,3 cm / 1,7 Prečnik i povod : cca. 2,5cm / 1.0inheight : cca. 10 cm / 3,9 in100ml začinski Jar veličine : donji promjer : cca. 4.8cm / 1.9 Inopiniranje Prečnik : cca. 4 cm / 1.6 Strana : cca. 9cm / 3.5 Instalacija vrećice : Dužina : cca. 16 cm / 6,3 Ulje ulje : cca. 11,5 cm / 4,5 Strana : cca. 11 cm / 4.3 Inhalands Visina : cca. 5 cm / 2.0 u čemu : cca. 208.0g Model : Prijenosna vreća za sezonu i jarsoitable za : kamp, ​​roštilj, lista za piknik : 1 x Organizator Torba 6 x Bottles Note : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Seasoning Jar Bag Set
Material:
Oxford Cloth + ABS
Color:
Coffee
Product Size:
80ml Seasoning Jar Size:
Bottom Diameter:
Approx. 4.3 cm/1.7 in
Opening Diameter:
Approx. 2.5cm / 1.0in
Height:
Approx. 10 cm/3.9 in100ml Seasoning Jar Size
Bottom Diameter:
Approx. 4.8cm / 1.9in
Opening Diameter:
Approx. 4 cm/1.6 in
Height:
Approx. 9cm / 3.5inStorage bag size
Length:
Approx. 16 cm/6.3 in
Width:
Approx. 11.5 cm/4.5 in
Height:
Approx. 11 cm/4.3 in
Handle Height:
Approx. 5 cm/2.0 inWeight
Model:
Portable seasoning bag and jar
Suitable for:
Camping, barbecue, picnic
Package List:
1 x Organizer Bag 6 x Seasoning Bottles
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.