• Nedavno
Razzzmum Velika vješalica za odjeću Plastična podesiva, teška vješalica za suhu mokru odjeću, plastični vješalice, za kapute, jakne, hlače i odjeću

Razzzmum Velika vješalica za odjeću Plastična podesiva, teška vješalica za suhu mokru odjeću, plastični vješalice, za kapute, jakne,

Zahvalnost:
KM 36.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Neklizajući : antiklizački ramena s narezanim pomažem u sprečavanju odjeće da klizne. Slaganje i visi za uštedu prostora : slaganje malih kuka, ležaj 3kg, može istovremeno slagati više komada odjeće djece. Kvalitetna usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružimo najbolju uslugu!. Dneue za različit prikaz i drugačija svjetlost, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Ekološki materijal za pp je fleksibilan i izdržljiv : fleksibilni i lagani i jednostavni modeli izrađeni su od PP materijala, koji je ekološki prihvatljiv i zdrav. Bez torbe, nema tragova : uklapaju se u strukturu ramena, a odjeća se čuva ravna i pristojna. Sigurnost : Dječji vješalica koristi ekološki prihvatljiv PP materijal, koji je izdržljiv, siguran i bez ukusa, ne sadrži fluorescentno izbjeljivanje i pratit će zdrav rast vaše djece. Hvala na razumijevanju. Značajke : Ekološki prilagođeni materijali su zdravi i bez ukusa : nema fluorescentnog sredstva, odbijaju reciklirati materijale, prate zdrav rast djece. Humanizirani dizajn : Dizajniran prema ergonomiji, a ne lako je rastrgati ovratnik, prirodne sirovine su zdravije. Višenamjenski dizajn : pogodan za vrhove, pantalone, haljine, ručnik, suknje i babygrove, itd. Višenamjenski dizajn : pogodan za vrhove, pantalone, haljine, ručnik, suknje i babygrove, itd. Kvalitetna usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružimo najbolju uslugu!. Neklizajući : antiklizački ramena s narezanim pomažem u sprečavanju odjeće da klizne. Specifikacija : Naziv proizvoda : Multifunkcionalna teleskopska vešalica : siva marelica, bijela, glavna materijal : PP Težina proizvoda : Teleskopski tipovi 52g / komad Opterećenje proizvoda : 1 Pregledajte 1-3 cm Greška zbog greške 1-3 CM zbog Ručno mjerenje.

Više detalja

Product Name:
Multifunctional Children's Telescopic Hanger
Color:
gray apricot, white, pink
Main material:
PP
Product weight:
telescopic type 52g/piece
Product load:
telescopic model ≤3kg
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.