• Nedavno
Držač za pohranu koji se rastezbira za skladištenje, vješalica za odjeću za skladišni nosač, ljepila za zid 1 kom

Držač za pohranu koji se rastezbira za skladištenje, vješalica za odjeću za skladišni nosač, ljepila za zid 1 kom

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket uključuje 1 kom. Dizajn rastezljivog i dvostrukog sloja : Naše organizator za pohranu koji se stisperira može držati više vješalica kada se ispruži i uštedu prostora kada gurnete, savršen za male prostore. Dvostruki sloj čini veliki kapacitet, mogao bi držati 50 redovnih vješalica. Jednostavna instalacija : 2 kom. Naljepnice za ljepljive su uključene za besplatno, a ugradnja ljepila na zidu omogućava vam da se otvor za pohranu odjeće za pohranu odjeće brzo i lako instalirate bez potrebe za dodatnim alatima. Izdržljiv materijal i moderan izgled : izrađen je od visokokvalitetnog plastičnog ABS materijala, glatka površina i moderan izgled, izdržljiv, dugotrajan i može izdržati teška tereta. Široka primjena : Pogodno za upotrebu u raznim prostorima, uključujući ormare, spavaće sobe, rublje i još mnogo toga, Organizator za skladištenje naših odjeće drži vaše vješalice za odjeću uredno i uredno. Paket uključuje 1 kom. Dizajn rastezljivog i dvostrukog sloja : Naše organizator za pohranu koji se stisperira može držati više vješalica kada se ispruži i uštedu prostora kada gurnete, savršen za male prostore. Dvostruki sloj čini veliki kapacitet, mogao bi držati 50 redovnih vješalica. Jednostavna instalacija : 2 kom. Naljepnice za ljepljive su uključene za besplatno, a ugradnja ljepila na zidu omogućava vam da se otvor za pohranu odjeće za pohranu odjeće brzo i lako instalirate bez potrebe za dodatnim alatima. Izdržljiv materijal i moderan izgled : izrađen je od visokokvalitetnog plastičnog ABS materijala, glatka površina i moderan izgled, izdržljiv, dugotrajan i može izdržati teška tereta. Široka primjena : Pogodno za upotrebu u raznim prostorima, uključujući ormare, spavaće sobe, rublje i još mnogo toga, Organizator za skladištenje naših odjeće drži vaše vješalice za odjeću uredno i uredno.

Više detalja

Izbor kupaca

Vješalica za odjeću, 30kom.

KM 8.49

Izdržljiv i nije lako deformiran Možete ih koristiti za slaženje koordiniranih komada zajedno i stvoriti više prostora za vašu odjeću i dodatnu opremu SPACHABLE : Stavite dvije kuke za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.