• Nedavno
Kuke za uštedu vješalica 60pcs, kaskadne vješalice za oblaganje konektora, vješalice sačuvanje prostora Extender kuke za plastične vješalice za obnavljanje prostora Organizator odjeće.

Kuke za uštedu vješalica 60pcs, kaskadne vješalice za oblaganje konektora, vješalice sačuvanje prostora Extender kuke za plastične

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

√ Organizator prostora i ormar : Ovaj Hanger Hoops pomažu uštedjeti više prostora stvaranjem kaskade odjeće, vaš ormar će stvoriti 2-3 puta prostora i odjeća se dobro organiziraju. √ Izdržljiv materijal : Naše ručne kuke su izrađene od premium kvalitetne plastike bez mirisa i ekoloških ekoloških usluga. Lagan je, ali čvrst, a ne lako se deformiše, jednostavan za upotrebu za spremanje svoje garderobe. √ Efektivna ušteda prostora u povoljnim cijenama : Paket uključuje 60kom, definitivno će ispuniti vaš zahtjev za pohranu. Pomoći vam da organizujete ormar i napravite svoju odjeću sićušnim i redoslijedom. Jednostavan za objesiti i ukloniti : objesite kuku preko vješalica za odjeću i stavite još jedan vješalica na kuku. Tako lako!. √ Snažna i izdržljiva : Ove kuke za vješalice za odjeću mogu podnijeti 5 kg / 11 kilograma, Stronge i ne lako se deformišu, čineći ga vrlo praktičnim i korisnim za upotrebu u svakodnevnom životu. Atopxing 60pcs Hanger Spremanje prostora, kaskadne vješalice za vješalice, vješalici Sačuvanje prostora Extender Kuke plastičnih vješalica za obnavljanje prostora Organizator odjeće (različite boje). Opis : Marka : Atopxing Hour Veličina : Dužina je 0,43inch, širina je 0,35in Materijal : Visoka klasa plastike Savršena za : Pogodno za većinu vješalica, baršunaste vješalice, itd. Osim vrlo guste Paket plastičnih vješalica uključuje : 60 x vešalice za vezu za spašavanje spaka.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.