• Nedavno
Naturalni pšenični šljunčani vinski vješalice, crni, crni, crne boje

Naturalni pšenični šljunčani vinski vješalice, crni, crni, crne boje

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Set tankog vješalica koji maksimiziraju prostor u ormaru. Napravljen od pšeničnog ljuska, prirodnog i ekološkog materijala. Urezi u oružju sigurne haljine, tenkove i druge strapaste haljine. Hromična kuka čvrsto čuva predmete na ormaru i sa ormara. Dimenzije : 18 "L x 0.2" Š x 8.3 "h. Set tankog vješalica koji maksimiziraju prostor u ormaru. Napravljen od pšeničnog ljuska, prirodnog i ekološkog materijala. Urezi u oružju sigurne haljine, tenkove i druge strapaste haljine. Hromična kuka čvrsto čuva predmete na ormaru i sa ormara. Dimenzije : 18 "L x 0.2" Š x 8.3 "h. Ovaj paket od 25 vješalica odličan je način da očistite ormar dok radite neku dobro za planetu. Budući da su napravljeni sa organskim pšeničnim materijalom pšenice, ovi vješalice su ekološki prihvatljiviji od onih izgrađenih čisto iz plastike ili drugih sintetičkih materijala. Njihov faktor oblika je nevjerovatno tanak (širok od 0,2 inča koji bi bio precizan), što znači da vaš ormar može biti puniji odjeće koji nosite i manje natečene iz vješalica koje ih drže. Ručne zareze su urezane u konturene ruke kako bi se uhvatili kaiševi iz haljina, kamizola i tenkova. A s klasičnim crnim finišom, ovo pakovanje prirodnih tankog vješalica može brzo raditi na koordinaciji cijelog ormara.

Više detalja

Izbor kupaca

Vješalica za odjeću, 30kom.

KM 8.49

Izdržljiv i nije lako deformiran Možete ih koristiti za slaženje koordiniranih komada zajedno i stvoriti više prostora za vašu odjeću i dodatnu opremu SPACHABLE : Stavite dvije kuke za

Doitool 12 kom.

KM 5.08

Vrlo lako koristiti i jake za držanje teške i velike odjeće zbog njih su teška Može se koristiti kao pojas, Hunder za vješalica za bebe, višenamjenska, organizirajte svoju garderobu..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.