• Nedavno
Spasing vješalica za obuću, 18 kom.

Spasing vješalica za obuću, 18 kom.

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

koji drže čvrsto na bilo koji vješalica za plastičnu, drvu, žicu ili baršunaste kapute kako biste održavali pohranu odjeće. Ići ćete od neurednog za čudesan u sekundi.Stvorite više ormara za skladištenje i ormare : skučene boje, nemoguće je pronaći ono što trebate. koji drže čvrsto na bilo koji vješalica za plastičnu, drvu, žicu ili baršunaste kapute kako biste održavali pohranu odjeće. Konektori za vješalice za odjeću mogu neprestano držati čak i najtežu odjeću u vašem ormaru, do 40lb!. Ići ćete od neurednog za čudesan u sekundi. Snažna snaga ležaja : Ove kaskadne ručke vješalice za odjeću za ormar za organizatore imaju snažan nosivost, mogu istovremeno objesiti niz od 20 odjeće. Kuke za uštedu prostora : Super Spremanje prostora, kaskadne kaskadne kuke za sjevernice omogućavaju vam da objesite jedan vješalica na drugi, četverokrevetni i Quintuplea vašeg ormarskog prostora, genijalni dizajn održava vješalice u savršenom vertikalnom položaju. Snažna snaga ležaja : Ove kaskadne ručke vješalice za odjeću za ormar za organizatore imaju snažan nosivost, mogu istovremeno objesiti niz od 20 odjeće. Hanke za uštedu prostora, Hanger Hanger Hanger Hungovi, vješalice sačuvanje prostora za spremanje isječaka. Nove vješalice za odjeću, Hanger Extender Clips za vješalice za opremu za oblaganje Organizator, uklapa se sa svim vrstama vješalica za vješalica, 18 kom. Pakovanje 18 kaskadnih vješalica za odjeću : jedan paket sadrži 18 Hanger kuka, izrađenih od visokokvalitetnog ABS materijala koji pozicioniranje u dizajnu je roman, izdržljiv, dobar kvalitet koji će vam pomoći u organizaciji skladištenja odjeće. Konektori za vješalice za odjeću mogu neprestano držati čak i najtežu odjeću u vašem ormaru, do 40lb!.

Više detalja

Izbor kupaca

Doitool 12 kom.

KM 5.08

Vrlo lako koristiti i jake za držanje teške i velike odjeće zbog njih su teška Može se koristiti kao pojas, Hunder za vješalica za bebe, višenamjenska, organizirajte svoju garderobu..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.