• Nedavno
HITEFU 80pcs vješalica za odjeću, kuke za jak cascading priključak za spavanje prostora za spašavanje, isječci za vješalice za plastiku za obloge za oblaganje Ormar Orderrobe

HITEFU 80pcs vješalica za odjeću, kuke za jak cascading priključak za spavanje prostora za spašavanje, isječci za vješalice za plastiku

Zahvalnost:
KM 6.02

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Ekonomično pakovanje】 : Naš paket sadrži 80 priključnih kuka ormar za vješalica, što je dovoljno da zadovolji vašu potrebu za preuređenjem svoje garderobe i odjeće i stvorite uredni i uredan okruženje za vas. 【Veličina i materijal】 : Svaka veličina kuke je oko 6 x 2 cm (dužina x širina), pogodna za većinu standardnih vješalica. Ovaj vješalica za kaput izrađen je od visokokvalitetne plastike i ima snažnu strukturu i nije lako deformirati. Istovremeno, on usvaja zaobljeni dizajn, sa glatkim ivicama i bez zavoja, kako bi zaštitili odjeću ili kožu da se ogrebe. 【Super nosivost】 : Iako vešalica za povezivanje odjeće prihvaća jednostavan i elegantan dizajn oblika, njegov maksimalni nosivost može doći do 3 kg / 6,61b, a lako se može oštetiti i lako se kvalificira za viseće džempere ili kapute . 【Spremi prostor】 : Kuka za vješalice je od velike korisne prilikom sortiranja kućne garderobe i garderobe. Objesite ga na vješalicu i povežite ga na sljedeći vješalica. Vješalica se može postaviti okomito, tako da organizuje kaput, jakna, majicu, majicu, šal itd. Za ostaviti više prostora, a sva odjeća izgleda čisto i uredno. 【Topli savjet】 : Budući da je promjer žice nekih velikih vješalica prevelik da biste se prijavili, potvrdite veličinu otvora vješalica prije narudžbe. Nije primjenjivo na vješalice s promjerom žica veći od 0,35 inča. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Naziv proizvoda : Konektor za vješalice za odjeću Količina : 80 komada Boja proizvoda : bijela Veličina proizvoda : oko 6 x 2 cm Težina proizvoda : Oko 3,5 g proizvoda : Plastična široka aplikacija : Možete koristiti našu kuku za povezivanje za obješenjem. Neka vaša odjeća izgleda čisto i uredno. Pomozite vam da stvorite više prostora u svom ormaru i neka vam svaki dan budemo sretan raspoloženje. Topli savjet : Budući da je promjer žice nekih velikih vješalica prevelik da biste se prijavili, potvrdite veličinu otvora vješalica prije narudžbe. Nije primjenjivo na vješalice s promjerom žica veći od 0,35 inča. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Više detalja

Izbor kupaca

Doitool 12 kom.

KM 5.08

Vrlo lako koristiti i jake za držanje teške i velike odjeće zbog njih su teška Može se koristiti kao pojas, Hunder za vješalica za bebe, višenamjenska, organizirajte svoju garderobu..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.