• Nedavno
Nahanco 20117HUSK Hlačni vješalica za drvo - slab sjaj bijeli

Nahanco 20117HUSK Hlačni vješalica za drvo - slab sjaj bijeli

Zahvalnost:
KM 25.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zemlja porijekla : Kina. Kućna upotreba. Četkani hrom. Dimenzije paketa : 33 l x 49,5h x48.3w (centimetri). Zemlja porijekla : Kina. Kućna upotreba. Četkani hrom. Dimenzije paketa : 33 l x 49,5h x48.3w (centimetri). Priuštite se asortimanu drvenih vješalica za odjeću koji će pojednostaviti vaš ormar i ispuniti vašu želju za ljepotom i elegancijom. Nahanco kolekcija uključuje 50 komada prekrasne drvene košulje / haljine sa zarezima i umetnutih hvatača, 25 komada drvene suknje / pantnih vješalica sa četkanim kromiranim klipovima i 4 komada drvene konkavne jakne vješalice sa narezom i narezanim krajevima. Ova kolekcija vrši se u bijeloj finišu s malim sjajem s hardverom brušenog hroma. Neka Nahanco bude vaš izvor za organiziranje i poboljšanje ormara kod kuće!.

Više detalja

Izbor kupaca

Doitool 12 kom.

KM 5.08

Vrlo lako koristiti i jake za držanje teške i velike odjeće zbog njih su teška Može se koristiti kao pojas, Hunder za vješalica za bebe, višenamjenska, organizirajte svoju garderobu..

Hančeri za vješalice 50kom.

KM 5.38

? Ušteda prostora : ušteda prostora za ormar : Kuka za vješalica koristi se za obješen na vješalicu i povezan sa sljedećim vješalicom, koji štedi prostor za ormar i ormar za organizi

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.