• Nedavno
MecCanixity Mic stalak Adapter M6 ženski x m8 muški adapter za vijak za kameru za mikrofon stativ crna

MecCanixity Mic stalak Adapter M6 ženski x m8 muški adapter za vijak za kameru za mikrofon stativ crna

Zahvalnost:
KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Adapter za postolje MIC-a uglavnom se koristi za fiksnu instalaciju mikrofona, pogodnih za većinu vrsta mikrofona, stalci za kamere i rekorder stoji. Navoj za vijku kamere, pružamo ovdje, nalaze se u veličini : materijala : aluminijske legure; Boja : crna; Visina karoserije : 13mm / 0,59 inča; Tema : M6 ženska x m8 muško; Temelj navoja : 1mm x 1,25 mm (ženski x muški); ukupne veličine : 16mm x 20mm / 0,63 x 0,79 inča (d * h). Mic stalaks adapter izrađen od aluminijskog legure materijala, izdržljivog, otporan na koroziju i ne hrđa, može se dugo koristiti. Površina ima kvačivač koji ima dobar efekt protiv klizanja i može se dobro instalirati. Interni nit je jasan, jednostavan za upotrebu, a veza je stabilna. Odaberite odgovarajući navojni konektor prema vašim potrebama i zavijte ga na rupu za pričvršćivanje mikrofona. Šta je ovo? Mic stalak se uglavnom koristi za fiksnu instalaciju mikrofona, pogodnih za većinu vrsta mikrofona, stalci za kamere i snimač stands.shats.Što će dobiti vijak za kameru, pružamo ovdje : Materijal : aluminijumski alonikolor : crnacbody visina : 13mm / 0,59 inča : m6 ženka x m8 malethread visina : 1mm x 1,25 mm (ženka x mužjak) Ukupna veličina : 16mm x 20mm / 0,63 x 0,77 inča (d * h) u paketu od : 1 paket x Mic stalak Adapterij tamo bilo kakve prednosti proizvoda? 1. Mic stalaks adapter izrađen od aluminijskog legure materijala, izdržljivog, otpornosti na koroziju i ne hrđe, može se koristiti za dugi put2. Površina ima kvačivač koji ima dobar efekt protiv klizanja i može se dobro instalirati. Interni nit je jasan, jednostavan za upotrebu, a veza je stabilna. Kako ga koristiti? Odaberite odgovarajući navojni konektor prema vašim potrebama i zavijte ga u rupu za pričvršćivanje mikrofona. Sve što mogu primijetiti? Sve veličine Gore se mjeri ručnim, molimo vas da dopustite +/- 0,1 inčni grešku.

Više detalja

Izbor kupaca

Zasun Lake Xtra Boom-24 Crna

KM 14.49

Demo 24 " Extra Boom Ruku Crna Zasun Lake Xtra Boom Mic stand boom je odličan dodatak vašem stalku za mic King Zapravo možete mikrofonirati cijeli komplet bubnjeva koristeći samo dva sta

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.