• Nedavno
Mikrofon 2pcs Microfon Extension Tube Mic za kameru kamera set nosač nosač nosača aluminijski legura Mic Extenders Microfon produžni cijev Mikrofon Extension Mic Production Tue (Colo)

Mikrofon 2pcs Microfon Extension Tube Mic za kameru kamera set nosač nosač nosača aluminijski legura Mic Extenders Microfon produžni

Zahvalnost:
KM 6.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mic nosač crijeva za priključak - i čvrst, neće mnogo težina za vaš MIC štand i proizvod nije lako. Mic produžna ruka - proizvodnja numeričke upravljačke mašine, površina za brušenje anode, velika boja i duže suradnja. Adapter za mikrofon - samo jednostavno vijte štap i metalni adapter na priključak za vešanje ili mikrofon ili druge dijelove. Produžnu cijev za mikrofon - Pakovanje 1 mikrofona za proširenje cijevi koje imaju 5/8 muški navoj na jednom kraju i 5/8 ženski navoj na drugom kraju. Extender mikrofona - može pomoći proširiti vašu nosaču nosača ili mikrofona, čine da mikrofon može biti bliži vama i učinite da vam snimate jasnije. Mic nosač crijeva za priključak - i čvrst, neće mnogo težina za vaš MIC štand i proizvod nije lako. Mic produžna ruka - proizvodnja numeričke upravljačke mašine, površina za brušenje anode, velika boja i duže suradnja. Adapter za mikrofon - samo jednostavno vijte štap i metalni adapter na priključak za vešanje ili mikrofon ili druge dijelove. Produžnu cijev za mikrofon - Pakovanje 1 mikrofona za proširenje cijevi koje imaju 5/8 muški navoj na jednom kraju i 5/8 ženski navoj na drugom kraju. Extender mikrofona - može pomoći proširiti vašu nosaču nosača ili mikrofona, čine da mikrofon može biti bliži vama i učinite da vam snimate jasnije. Heimppackage uključuje 2 x mikrofonske ekstenzije - proizvod nije lako deformirati i trošiti i donijeti vam puno pogodnosti aluminijske legure MIC Extenders. - Proizvod ima jednostavne i izvrsne izglede, avgustacija sa većinom mikrofona. -Proizvodnik sa dobrim aluminijskim legurom materijala, sa izvrsnom trajnosti i praktičnosti Mikrofon Extender.-Materijal : Aluminijska legura za mikrofon Cijev cijev - može proširiti duljinu konzole ili visine nosača mikrofona za boljim evidentiranjem mikrofona za ekstenziju cijev. Instalacija, jednostavna za upotrebu, može se rastaviti u bilo koje vremenske vijke za mikrofon. ARM UPOZORENJE UPRAVLJAJTE PROFESIONALNO I MICROFONE TEAT EXTENSING CUBE, a zatim je vaša istraživanja ovamo. Zamjena, jednostavna za instalaciju, može vam poslužiti Well.Mic Extion za cilj usvojen dobrih materijala, to je praktično i čvrst za upotrebu vremena.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.