• Nedavno
10kom traka U nosač 304 nerđajući čelik sa dve rupe za sedlo traka za cijev obujmica za cijev 10mm čvrsta obujmica za cijev za fiksiranje cijevi (srebro)

10kom traka U nosač 304 nerđajući čelik sa dve rupe za sedlo traka za cijev obujmica za cijev 10mm čvrsta obujmica za cijev za fiksiranje

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od 304 vrhunskog materijala od nerđajućeg čelika,protiv rđe, protiv korozije. Specijalni dizajn sa prorezima čini ga čvršćim i nije lakim za deformiranje. Stezaljke su čvrste, jake i pouzdane. Pogodno za pričvršćivanje cijevi koje sadrže naftu, vodu i plin u metalurškim, naftnim i hemijskim sistemima. Veličina : visina : 10mm. karakteristike : napravljen od 304 vrhunskog materijala od nerđajućeg čelika,protiv rđe, protiv korozije. Specijalni dizajn sa prorezima čini ga čvršćim i nije lakim za deformiranje. Stezaljke su čvrste, jake i pouzdane. Pogodno za pričvršćivanje cijevi koje sadrže naftu, vodu i plin u metalurškim, naftnim i hemijskim sistemima. Specifikacije : Materijal : Nerđajući Čelik. Boja : Srebrna. Paket uključuje : 10kom u obliku cijevi stezaljke.

Više detalja

Izbor kupaca

KOHLER 836664 deo, nedovršen

KM 3.70

Zamjena montažni hardver Dizajniran za promociju dugovječnosti proizvoda Napravljen od vrhunskih materijala za pojačanu izdržljivost uvijek potražite KOHLER logo originalnih dijelova...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.