• Nedavno
30ml. Indijski sandalovina Roll-on parfem/koža za tijelo miris ulje. Naše Tumačenje, Čisto-Nebrušeno. Dodajte nekoliko kapi u svoj difuzor za aromaterapiju. Miris dobro ceo dan, bilo koji dan!

30ml. Indijski sandalovina Roll-on parfem/koža za tijelo miris ulje. Naše Tumačenje, Čisto-Nebrušeno. Dodajte nekoliko kapi u svoj

Zahvalnost:
KM 3.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ni u kom slučaju ga ne treba zamijeniti sa stvarnim high street brendom. Flip kapa nije uključena. nema veze sa pomenutim proizvođačima / dizajnerima. Boja : Žuta/Zlatna. Ovo su odlična ulja; Obećavamo da ćete poželjeti više kada naručite. 100% nebrušeni mnogi različiti dizajneri inspirišu naš miris ulja za tijelo. NEKOLIKO KAPI SU DALEK PUT!) Ceo dan trajna Visokokvalitetna parfemska ulja koja ćete voleti. (Aroma Depot) nije povezan ni sa jednom od ovih oznaka, brendova i njegovog vlasnika na bilo koji način. Odricanje od odgovornosti : naša ulja za tijelo se upoređuju sa nazivima aroma navedenim na bočicama, i to je samo vodič. Zaštitni znakovi i autorska prava su svojstva njihovih proizvođača i/ili dizajnera. Naš miris se može koristiti u mirisima za pravljenje sapuna/svijeća/bombi za kupanje. Ovaj proizvod je proizvod za kontakt sa kožom, tako da iz zdravstvenih i higijenskih razloga povratak nije prihvaćen. Bez aditiva ili razrjeđenja. Nebrušena, vrhunska mirisna ulja za tijelo sapun/ svijeća / bomba za kupanje pravljenje mirisa (ovo je dragocjena suština - viši razred od većine esencija koje se ovdje prodaju. BESPLATNA DOSTAVA. Za eksperimentalnu upotrebu samo u proizvodnji, a ne za Goto proiz od. Sigurno za nanošenje direktno na kožu nema potrebe za korištenjem ulja nosača. Ove verzije nisu previše zbunjene sa originalima. BEZ ALKOHOLA, NE RAZRIJEĐEN, 100% KONCENTRIRAN, SAVRŠEN ZA NOŠENJE U TORBICI ILI DŽEPU.Naša mirisna ulja su najbolje ocijenjena na svakoj platformi. Naše parfemsko ulje je čisto " a " Nerezano. Pravna izjava o odricanju odgovornosti : ova ulja su koncentrirana i koriste se za proizvodnju tamjanskih štapića, svijeća, bombi za kupanje, sapuna i bilo kojih proizvoda za kupanje i tijelo, kao što su losion, šampon, tečni sapuni i industrijske primjene. Aroma Depot, Inc. Nudimo najkvalitetnije naftne proizvode za tijelo po pristupačnoj cijeni. Imajte na umu da je ovo naše formulirano ulje za tijelo sa svojim karakteristikama i kvalitetom. Napomena : plastične boce će dobiti brod sa vijčanim vrhom kako bi se izbjeglo curenje u tranzitu. Već godinama prodajemo ova ulja kao pojedinac i uvek imamo ponovljene kupce. Naše parfemsko ulje je čistog stepena A. Primarna svrha mirisnog ulja je dodavanje arome u vaš projekat. Mi smo u skladu sa izjavom politike američke Federalne trgovinske komisije u vezi sa komparativnim oglašavanjem. Imate li omiljeni miris koji nigdje ne možete pronaći? Pošaljite nam 1oz uzorak i možemo duplicirati. Dodajte nekoliko kapi svog omiljenog mirisa u svoj aromaterapijski difuzor.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.