• Nedavno
Echo Stopper, Echo Canceller, uklonite odjeku sa telefona, zaustavite odjeku na VoIP liniju

Echo Stopper, Echo Canceller, uklonite odjeku sa telefona, zaustavite odjeku na VoIP liniju

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Podesivi linijski impedancijski metak. Eliminirajte, zaustavite, uklonite odjeku na Vo IP pozive i popravite probleme sa DTMF prepoznavanjem.Odgovara telefonskoj opremi na telefonsku liniju za smanjenje odjek i popraviti probleme sa DTMF prepoznavanjem. Ako je odjek povremen, vjerovatno ga ne može popraviti čep odjek jer dolazi s drugog kraja poziva ili uzrokovan nedostatkom otkazivanja odjek na samo nekim deblo u CO. Tehničar može slušati odjek ili telefonom u sustav iz druge linije ili pomoću telefona na sistemu za pozivanje. Odgovara telefonskoj opremi na telefonsku liniju za smanjenje odjek i popraviti probleme sa DTMF prepoznavanjem. Modularni je u i van (smjer nije važan, koristite ili mod priključak). Zaustavlja Echo na Vo IP telefonskim sistemima, čarobnim priključnicom i drugim telefonskim linijama IP-a. Ako odjek ne nestane, samo pritisnite Crveni prekidač za domet i pokušajte ponovo podesiti potenciometar. Tehnologija za patentne patente za pretinčeru omogućuje tehničaru prilagođavanje najbližeg meča impedance, dajući vam najbolji snimak u eliminiranju ECHO-a i DTMF problema. Zaustavlja Echo na Vo IP telefonskim sistemima, čarobnim priključnicom i drugim telefonskim linijama IP-a. Mnogi su proizvođači prestali davati tehničare da opcija, što je onemogućilo riješiti se problema uzrokovanih neusklađenim impedansom. Napravi za neusklađenosti impedancije između telefonske linije i hibridnog transformatora prtljažnika. Odgovara telefonskoj opremi na telefonsku liniju za smanjenje odjek i popraviti probleme sa DTMF prepoznavanjem. Danas jednostavno odabir 600-ohm ili 900-ohm možda nije dovoljno. Podesivi linijski impedancijski metak. Napravi za neusklađenosti impedancije između telefonske linije i hibridnog transformatora prtljažnika. Zaustavlja Echo na Vo IP telefonskim sistemima!. Eliminirajte, zaustavite, uklonite odjeku na Vo IP pozive i popravite probleme sa DTMF prepoznavanjem. Ako postoje nepravilno postavljene zavojnice u opterećenju, možda će trebati 850 ohma ili 1150 ohma da najbolje odgovara impedanciji linije na hibridu telefona.

Više detalja

Izbor kupaca

Mvox USB zvučnik

KM 11.25

USB komplet za otkazivanje sa bukom za besplatne Vo IP pozive Čujem i čuti se glasno i jasno s ovim prenosnim, plugiplay USB kompletom zvučnika Uključuje USB zvučnik i slušalica...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.