• Nedavno
Ženski standard Salomonov Agile W, Cayenne / Heather, L

Ženski standard Salomonov Agile W, Cayenne / Heather, L

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Nema zatvaranja zatvaranja. Strojno pranje. Ženski trkački rezervoar za trčanje : Ženski rezervoar Salomon Agile kombinira meko, brzo sušenje poliestera sa otvorenom mrežom izgradnje. Savršeno za pokretanje godišnjeg treninga. Lagana i prozračna : Ovaj ženski fitnes tenk vrh sadrži tkaninu koja viri vlagu, tako da ostanete suho i ugodno duže. Racer stražnji oblik oslobađa vaše ometanje za maksimalnu slobodu kretanja. Idi na daljinu : Da li volite svakodnevnu cestu koja trči u vašem kvartu, bijeg do lokalne staze ili nešto više robusniji, Salomon čini opremu za hidrataciju i dodatnu opremu kako bi vam pomogli da vam pomogne da se u komfornu pomogne da se u komfornima povećaju opremu za hidrataciju i dodatnu opremu. Vrijeme za igranje : Da li se nalazite u stazu, planinarenje, ruksak, skijanje ili planinarenje, Salomon ima cipele i zupčanik za muškarce i žene kako bi vam pomogli da osvojite novu udaljenost, lični zapis ili događaj. Od 1947. Salomon je stvorio inovativni sportovi na otvorenom. Od trčanja i planinarenja do ruksaka, skijanja i više, naše cipele, čizme, torbe, odjeća i dodataka pomažu u bilo kojem putu. Prozračan rezervoar Idealan za cijele godine, ženski spremnik za okretni spremnik kombinira meko, brzo sušenje poliestera sa otvorenom mrežnom konstrukcijom. Odlično se osjeća kad se zagrejete, a podcjenjivani stil znači da ga možete nositi za bilo koju aktivnost. Reflektivni detalji pružaju veću vidljivost prilikom trčanja noću.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženski felicity top

KM 5.65

90% reciklirani poli 10% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Povucite zatvarač Lagani dres osmanskog performansi Lagano zadire nad tijelom Shiriranje na ramenima i podesivim cinchom pod

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.