• Nedavno
Dinosaur uzorak trkački rezervoar - Cisterna za životinje - Cool Workter Rezervoar

Dinosaur uzorak trkački rezervoar - Cisterna za životinje - Cool Workter Rezervoar

Zahvalnost:
KM 28.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

50% pamuk, 50% poliester. Napravljeno u sad. Materijal : 50% pamuk, 50% poliester. Borba je pravi dinosaur izrađuju posebno okretna vlakna koja čine vrlo jaku i glatku tkaninu, savršenu za ispis. Poliesterska vlakna su izuzetno jaka, otporna na većinu hemikalija, istezanja i smanjuju. Srednje teška tkanina. Labavi fit i pokreće istinu veličinu, unisex veličine. Smiješan dizajn dizajniran je i ispisano u Kaliforniji. Activewear Dinosaur Racerback Rezervoar kombinira modnu, funkciju i performanse. Životinjski rezervoar može se koristiti kao sloj Camis, majice bez rukava za žene ispod vrhova ili majica za žene. Savršeno za jogu, vježbu, fitnes, bilo koju vrstu vježbanja ili svakodnevne upotrebe.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženski felicity top

KM 5.65

90% reciklirani poli 10% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Povucite zatvarač Lagani dres osmanskog performansi Lagano zadire nad tijelom Shiriranje na ramenima i podesivim cinchom pod

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.