• Nedavno
Izvrsni božićni ukrasni pokloni, poklopci božićne stolice, set od 2 stolice za povratak Zaštitni poklopac zaštite za pranje za Xmas Dekoracija Početna Kuhinjski dekor (Boja: A1, Veličina: 52x48cm / 20.4

Izvrsni božićni ukrasni pokloni, poklopci božićne stolice, set od 2 stolice za povratak Zaštitni poklopac zaštite za pranje za Xmas

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Posteljina. Država kao označena. Lijep božićni dekor : Predivan Santa Claus, dva vilica, jedan vil, ove poklopce stolice set dodaju šarm na božićni dekor, čine da stol izgleda božansko. Mnogo zabave na stolicama blagovaonice za Božić. Meka i izdržljiva tkanina : božićna stolica navlake su izrađene od posteljine i plavljene tkanine, što je izdržljivo, otporno na habanje i ugodno za dodir. Xmas prekrivač stolice za blagovaonicu može savršeno ukrasiti vašu večeru za večeru i dodavati neku festivalsku atmosferu za vas. Poboljšajte svečanu atmosferu : Ove božićne stolice za šešir prekriva direktno pokriva na stolicama, brzo i jednostavno putovanje prerušiti se kući. Bogata božićna atmosfera, čine praznike ljepše i toplije. Veličina : Veličina ove božićne prekrivače je 52 x 48 cm / 20,4 x 18,9 $, pogodno za većinu stolica i kuhinjskih stolica. Transformiše stolice za trpezarije i vaš dom za božićnu sezonu, čine praznike ljepše i toplije. Ako imate bilo kakvih drugih potreba, obratite nam se putem e-maila, uvijek smo vam na usluzi, hvala na pokroviteljstvu i poželite vam sretan život!. Značajke : - meka umjereno tanak prozračan, protiv bora, pogodan za četiri godišnja doba, donesite novi izgled u vašu kuću - čini vam stolice čiste i ugodne, štiti od izlijevanja, mrlja, odlično za obitelj sa djecom i kućnim ljubimcima. - Ove posteljine stolice za ručavanje sa dimenzivnim Djeda Mrazom, dva vilica, jedan od božićne teme.specifikacija : materijal : fabricolor : crvena žuta : 52 x 48 cm / 20,4 x 18,9 ° Cm / 20.4 x 18.9 Inpackeage Sadržaj : 1 x Spremnik Conants : 1 . Ručno mjerenje, molimo dopustite grešku 1 ~ 3 mm, hvala.2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici.

Više detalja

Material:
Fabric
Color:
Red Yellow
Size:
52 x 48 cm/20.4 x 18.9in
Package content:
- 2 x Chair Cover:
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error,thank you.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.