• Nedavno
Kurt Adler 14-inčni Star sa 8 točaka sa centrom Gem Treetop

Kurt Adler 14-inčni Star sa 8 točaka sa centrom Gem Treetop

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Svijetli kroetop. Sadrži 4 rezervne žarulje. Sadrži 2 rezervne osigurače. 10 ul na popisu čistih žarulja sa žarnom niti. 56-inčna olovna žica. Zvezda 8 točaka. Sadrži 4 rezervne žarulje i 2 rezervne osigurače. Pričvršćuje se na drvo metalnom bazi zavojnice. Samo za unutrašnju upotrebu. Veličina predmeta : 14 inča. Dodajte malo svetlo i boju na svoje božićno stablo sa svojom 14 "tačm streapom Star Weiteru od strane Kurt Adlera. Uz podebljane, višebojne točke uokvirene debelim mesinganim pozlaćenim završetkom i okruglim detaljima GEM-a, ovaj krov je siguran Biti žarište vašeg božićnog stabla. Sadrži 4 rezervne žarulje i 2 rezervne osigurače.

Više detalja

Izbor kupaca

Topper staze za pinecone

KM 3.33

TEMPER TREMPERINA 8.5 "x 10" Dodaj u veliko ili srednje stablo Napravljeno da izgleda kao da je snijeg lagano prašen na mini pinekoni TEMPER TREMPERINA 8.5 "x 10" Dodaj u veliko ili srednje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.