• Nedavno
SOIMISS 7PCS Crtani božićni tematski privjesci za ključeve Kreativne viseće privjeske

SOIMISS 7PCS Crtani božićni tematski privjesci za ključeve Kreativne viseće privjeske

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršeno za davanje kao poklon na zabavi za odmor. Dizajnerska inspiracija i modeliranje koje su u skladu s trenutnom situacijom vrlo su pogodni za trenutnu upotrebu. Materijali i izdržljiv, dug radni vijek. Ekološki materijali, moderan i siguran. tekstura i ugodan osjećaj. Opis koji tražite kreativni i stilski lanac ključa? Naš predmet će zadovoljiti potrebe. Ovaj je predmet lijep lanac ključa s dizajnom božićnog tema, koji je izrađen od trajnog materijala duže upotrebe. Savršeno za vreća, mobitel, ključ automobila ili etc.Feature - Boja : Izuzetna boja - materijal : Inspiracija i modeliranje silikona i modeliranje koje su u skladu s trenutnom situacijom vrlo su pogodne za trenutnu upotrebu. - Teksturu i ugodan osjećaj. - Materijali i izdržljiv, dugotrajan život .- Savršen za davanje kao poklon u prazničnoj zabavi. - Ekološki materijali, moderan i siguran. Paket uključujući 7 x lanac ključeva.

Više detalja

Izbor kupaca

Topper staze za pinecone

KM 3.33

TEMPER TREMPERINA 8.5 "x 10" Dodaj u veliko ili srednje stablo Napravljeno da izgleda kao da je snijeg lagano prašen na mini pinekoni TEMPER TREMPERINA 8.5 "x 10" Dodaj u veliko ili srednje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.