• Nedavno
Zidni ukras mali vijenac za vijenac zvona vesela zabava božićna ukras i viseći adventske vijenac drvena

Zidni ukras mali vijenac za vijenac zvona vesela zabava božićna ukras i viseći adventske vijenac drvena

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kvalitetan venac!. Samo odsjecite ili koristite više vijenca zajedno da biste stvorili dužinu koja vam je potrebna. Objesite ga iznad svog kamina, stavite ga na vaša ulazna vrata ili na zidu dnevnog boravka. Dopunjava bilo koji dekor, uključujući rustikalnu ili seosku kuću i čini ambijent iznad vašeg kamin, prozora, ulaznih vrata ili na zidu dnevnog boravka. Dobrodošli prijateljima i porodici s ovim prekrasnim veštačkim vijencem u prednje strane. Zidni ukras Mali vijenac za vijence za boce boce i viseći adventne vijenac WOODMaterial PVC1pc Garland bez maloprodajnog paketa) Nema održavanja : ovaj svestran zeleni vijenac može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom, cijele godine. Ovaj vijenac će donijeti ambijenciju cijele godine veličine okruga : 30cm / 11. - Boja ovog vijenca je prirodna tamnozelena zelena kao što je prikazano na slici, savršen dodatak za vašu crvenu temu prazničnu zabavu ili kućni ukras, lako dovodeći u božićni razvetar! Vijev se može koristiti kao zatvoreni i na otvorenom Svestrano uređenje pribora.8 "【svestrano】 - bilo da vam treba 6 stopa za mantel, 12 stopa drapirajući se na vratima na vratima, ili je vidio na plaikovima, ovaj umjetni božićni vijenac koji ste pokrili .

Više detalja

Izbor kupaca

Topper staze za pinecone

KM 3.33

TEMPER TREMPERINA 8.5 "x 10" Dodaj u veliko ili srednje stablo Napravljeno da izgleda kao da je snijeg lagano prašen na mini pinekoni TEMPER TREMPERINA 8.5 "x 10" Dodaj u veliko ili srednje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.