• Nedavno
Ma Croix Muške vjetrovnjak s poluvremenom zip anorak jakne Pulover Active SportSwear

Ma Croix Muške vjetrovnjak s poluvremenom zip anorak jakne Pulover Active SportSwear

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Samo ručno pranje. Prednji 1/2 zatvarača Zip. Elastični struk i zglobovi. Metalna ojačana ušica, vrhovi za crtanje i patentni zatvarač. Prednji džep torbice sa pričvršćivanjem kuke i petlje. Pakirajte u džep prednje torbice. Wind Breaker izrađen od vrhunske tkanine dizajnirane za putovanja, planinarenje, golf, ribolov, kampiranje i druge sportove na otvorenom. Dizajniran za bilo koji život može baciti na put lagan i paki dizajn čine savršenim da li kampirate, idete u školu ili samo živeći u gomili lifest tkaninu za utegnute poliestera za čvrstu zaštitu od elastičnog struka i manšete za zglob osiguravaju sigurno uklapanje bez obzira na to što radiš na savetima sa kapuljačom i korektnim savjetima kako ne bi izbjegli da se pogubljuje veliki prednji džep torbica za sve vaše skladištenje (Fanny Pack + Anorak jakna) zasigurno postaje vaš Go do svakog vjetrovitog dana.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma muške ftblnxt jakna

KM 1.00

100% poliester Mašinsko pranje Budite sljedeći Ftblnxt je kolekcija treninga dizajnirana za vrhunske performanse na terenu i vršnom stilu na ulici Odzračni sustav sa sublimiranim ventila

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.