• Nedavno
Gumeni trening sa gumenom trakom za otpor povucite konopac Muay tajlandski Karate trening snage ruku pogodan za trening u kućnoj teretani

Gumeni trening sa gumenom trakom za otpor povucite konopac Muay tajlandski Karate trening snage ruku pogodan za trening u kućnoj teretani

Zahvalnost:
KM 153.01

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Poklopac za pjenu u sredini može zaštititi leđa od povreda. 2. Ručke od pene na oba kraja su meke i udobne, neklizajuće za zaštitu dlana i izdržljive. 3. Gumene cijevi pružaju veći otpor za cijelo kretanje gornjeg dijela tijela, uključujući ruke i ramena. 4. Jednostavan za nošenje i čuvanje, može se koristiti bilo kada i bilo gdje. 5. Vježbajte kod kuće, hotelskoj sobi, uredu ili čak na otvorenom. 1. Poklopac za pjenu u sredini može zaštititi leđa od povreda. 2. Ručke od pene na oba kraja su meke i udobne, neklizajuće za zaštitu dlana i izdržljive. 3. Gumene cijevi pružaju veći otpor za cijelo kretanje gornjeg dijela tijela, uključujući ruke i ramena. 4. Jednostavan za nošenje i čuvanje, može se koristiti bilo kada i bilo gdje. 5. Vježbajte kod kuće, hotelskoj sobi, uredu ili čak na otvorenom. 1. Poklopac za pjenu u sredini može zaštititi leđa od povreda.2. Ručke od pene na oba kraja su meke i udobne, neklizajuće za zaštitu dlana i izdržljive.3. Gumene cijevi pružaju veći otpor za cijelo kretanje gornjeg dijela tijela, uključujući ruke i ramena.4. Jednostavan za nošenje i čuvanje, može se koristiti bilo kada i bilo gdje.5. Vježbajte kod kuće, hotelskoj sobi, uredu ili čak na otvorenom.Veličina : ukupna dužina 1melastična vrijednost : 15 lbs /20 lbs /25 lbs /30 lbs /35 lb paket uključuje : 1 * Napomene o otpornoj traci : zbog ručnog mjerenja, dozvolite grešku od 1-3 cm.Zbog razlika između različitih monitora, slike možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala!Upotrijebite ih pojedinačno ili u kombinaciji za dodatnu snagu i lako možete stvoriti opciju otpora koja vam odgovara.

Više detalja

Izbor kupaca

MediCordz Traka Za Struk

KM 1.00

Dužina pakovanja : 4.3 cm Širina pakovanja : 7,6 cm Visina paketa : 16.8 cm Vrsta proizvoda : sportska oprema Dužina pakovanja : 4.3 cm Širina pakovanja : 7,6 cm Visina paketa : 16.8 cm.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.