• Nedavno
SportBr Ženske kratke hlače, kompresijska Bermuda, kratke hlače za žene - UPF 50 Zaštita, kratkih struka

SportBr Ženske kratke hlače, kompresijska Bermuda, kratke hlače za žene - UPF 50 Zaštita, kratkih struka

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

77% poliamida, 23% elastan. Uvezeno. Povucite zatvarač. 【Više džepova】 Neverovatno funkcionalne šorc sa 6 džepova - 4 bočne džepove i 2 stražnje džepove - dovoljno veliki da sigurno nose velike mobitele i boce za vodu; dovoljno čvrsto da nose male ključeve automobila bez odskoka. 【Pokrenite besplatno i izgledajte dobro】 jedinstvene intimne obloge sa ubodima na svim pravim mjestima kako biste mogli pokrenuti donje rublje besplatno potpuno neopaženo. Visoki pojas za kontrolu tema i zatvarač, tako da vam odgovara rukavicu. 【Kompresija sa mobilnošću】 savršena za visoke performanse. Ove kratke hlače za kompresiju neće uviti noge - oni su vrhunska kombinacija udobnosti, stila i prevencije umora. 【Optimalna toplotna regulacija】 Dakle, možete voditi svježe čak i na najtoplijim danima. Lagana, brzo sušenje tkanine za vas da biste pokrenuli vlagu. 【Hi-tech tkanina】 Brazilski proizvod. 77% poliamid, 23% Elastan i SPF 50 da bi se zaštitili od UV zraka i izbjegavajte neželjenu oštećenje kože. 【Vodič veličine】 Provjerite našu grafikon veličine za pomoć u pronalaženju savršenog pogodnosti za vas. Kada imate sumnje, preporučujemo vam da odaberete veću veličinu za udobnost.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Kids Flex trkač

KM 20.27

Kožni potplat Kožni potplat Igrajte se bez ograničenja! Sadrži fleksibilnu mrežnu gornju, kliznu konstrukciju bootiea i jednostavnim karticama izvlačenja, NIKE® Kids Flex Trkači za t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.