• Nedavno
KEEN Unisex-udobne patike za praćenje čvorova za djecu

KEEN Unisex-udobne patike za praćenje čvorova za djecu

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Gumeni đon. Ne-FUSS FIT : lako za njih napravljeno sa elastičnom rastezljivom čipkom koja im pomaže da se opremi i brzo izađu iz vrata; ergonomski zarez za prste nudi dodatnu spretnost za bolju ravnotežu. COMFORT : izrađen sa uklonjivim podmetačem koji se bori protiv smrada za dugotrajnu udobnost; savršeno za decu koja vole da izlaze napolje i igraju se. Materijal : igralište-spreman i izrađen sa najlonskim oblogom za brzo sušenje performansi; gumeni potplati bez tragova su izuzetno lagani i ne ostavljaju tragove ili otiske kada hodate unutra. Zaštita prstiju : gumeni vrh sa visokom abrazijom za dodatnu izdržljivost i zaštitu. Savjeti za njegu : Periv i spreman za igralište, Knotch Tracer skače u lokve i izlazi iz mašine za pranje veša spreman za sledeću avanturu; koristite malu količinu deterdženta, perite na nežnom ciklusu i sušite na vazduhu.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Kids Flex trkač

KM 20.27

Kožni potplat Kožni potplat Igrajte se bez ograničenja! Sadrži fleksibilnu mrežnu gornju, kliznu konstrukciju bootiea i jednostavnim karticama izvlačenja, NIKE® Kids Flex Trkači za t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.