• Nedavno
Originali Adidas Retropija E5 Skate cipela, crna / crna / crna, 7 US unisex Big Kid

Originali Adidas Retropija E5 Skate cipela, crna / crna / crna, 7 US unisex Big Kid

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Tenisice za adidas inspirisane juniora u junioru izrađene dijelom sa recikliranim materijalima. Ne mogu prestati. Neće zaustaviti : Nevjerovatni energetski povrat Adidas Boost-a stvara se osiguravanjem energetskih kapsula, dajući vam moć da se noge zadržite. Fleksibilan gornji : Mekani tekstilni gornji dio sa antilop prekrivačima je rastezljiv i udoban. CASHIONED COMFORT : Uživajte u udobnosti i performansama ortolitnog čarape; Zvanično licencirani ortolitni proizvod. Napravljeno od recikliranog sadržaja : izrađen nizom recikliranih materijala, ove gornje karakteristike najmanje 50% recikliranog sadržaja. Ovaj proizvod predstavlja samo jedno od naših rješenja za postizanje krajnjeg plastičnog otpada. Uvezeno. Gumeni potplat. Tenisice za adidas inspirisane juniora u junioru izrađene dijelom sa recikliranim materijalima. Ne mogu prestati. Neće zaustaviti : Nevjerovatni energetski povrat Adidas Boost-a stvara se osiguravanjem energetskih kapsula, dajući vam moć da se noge zadržite. Fleksibilan gornji : Mekani tekstilni gornji dio sa antilop prekrivačima je rastezljiv i udoban. CASHIONED COMFORT : Uživajte u udobnosti i performansama ortolitnog čarape; Zvanično licencirani ortolitni proizvod. Napravljeno od recikliranog sadržaja : izrađen nizom recikliranih materijala, ove gornje karakteristike najmanje 50% recikliranog sadržaja. Ovaj proizvod predstavlja samo jedno od naših rješenja za postizanje krajnjeg plastičnog otpada. Vaš stil nije definiran niti jednom erom. Ovi tenisica za tenisice juniora kombiniraju retro izgleda sa modernim tehnologijom. Boost Midsole vraća energiju na svakom koraku, dok tekstilni gornji sa prekrivenim prekrivanjem pruža klasični cilj.

Više detalja

Izbor kupaca

Pod 4 puta Armor Boys

KM 3.00

90% poliester, 10% elastan Uvezeno Tkanina za toplotnu površinu je ultra meka i glatka za ekstremnu udobnost s vrlo malom težinom 4smjerni rastezljivi izgradnja se kreće bolje u svakom sm

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.