• Nedavno
ASICS Muška GEL-BND MAD plaider cipele

ASICS Muška GEL-BND MAD plaider cipele

Zahvalnost:
KM 29.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. Gumeni potplat. Sintetičko vlakno -. Gumeni potplat. Sintetičko vlakno -. Budite podebljani u muškim cipelama GEL-BND SPORTSTYLE, na kojem se nalaze na baštinu utjecali na dizajn. Ova cipela uzima znakove iz originalne cipele iz 1998. godine i uključuje moderan i glomazan srednja sredstva. Oblikovana Eva Midsole znači da ste osigurani jastuk koji vam drži noge osjećajući se nevjerojatno cijeli dan, a oblikovana normalna gumena potplata pruža vam prianjanje na bilo kojoj i svakoj površini, od ulica do ulica između. Prozračna mrežasta gornja ruka omogućava da se zrak cirkulira u svakom trenutku, tako da su vlažne, znojne noge sigurnu u prošlosti. Za laganu cipelu koja pobjeđuje u stilu i udobnosti, uložite u model GEL-BND Sportstyle, odvest će vas tamo gdje trebate ići.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Kids Flex trkač

KM 20.27

Kožni potplat Kožni potplat Igrajte se bez ograničenja! Sadrži fleksibilnu mrežnu gornju, kliznu konstrukciju bootiea i jednostavnim karticama izvlačenja, NIKE® Kids Flex Trkači za t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.