• Nedavno
Salomon muške Speedcross 5 GORE-Tex patike za trčanje

Salomon muške Speedcross 5 GORE-Tex patike za trčanje

Zahvalnost:
KM 74.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% sintetički. Gumeni đon. Zaštita od vremenskih uslova : nova Gore-Tex konstrukcija smanjuje masu i poboljšava udobnost, uz održavanje potpune zaštite od vremenskih prilika. Agresivno prianjanje : Contagrip taking sole ima agresivan dizajn ušica koji kopa u blato, mokro tlo ili meki snijeg. Precizno krojenje : dokazano speedcross krojenje, sa Quicklace podešavanjem, ova cipela drži stopalo udobno i precizno. Najnovija verzija ikone. Speed cross 5 gtx ima novu Gore-tex konstrukciju sa plutajućim jezikom koji poboljšava udobnost i pojednostavljuje ukupni izgled i osećaj cipele. Održava renomirani stisak, izvanredan jastuk i precizno prianjanje koji su ovu cipelu učinili omiljenom. Da bismo stvorili sljedeću generaciju SPEEDCROSS 5, vratili smo se izvornom kodu, kapitalizirajući vrijednosti koje SPEEDCROSS čine legendarnim. Još više prianjanja, a dinamičniji gornji postavi novi visoki bar na performanse i fit. A sa boljom stabilnošću i profinjenim izgledom stigla je nova legenda. Endo Fit, Sensfit i Quicklace sistemi rade zajedno kako bi isporučili udobno i praktično prilagođeno omotavanje stopala, držeći stopalo od srednjeg đona do sistema za vezivanje. Ovaj domen je kupio i parkirao jedan od Loopia korisnika. Napravljen za maksimalno prianjanje na labavim, mekim ili hrapavim, neravnim površinama, Contagrip TA koristi duboke, oštre ušice napravljene od jedinjenja koje balansira izdržljivost i prianjanje. Dodana GORE-TEX membrana održava vaša stopala suhima izvana, kao i iznutra. Voda ne utiče na vodootporni materijal čak i kada je pod pritiskom, potpuno sprečavajući da voda uđe u cipelu kroz gornji deo.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Boy's Hod tenisica

KM 1.00

Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.