• Nedavno
Jarlif Kids Atletic Tenis tenisice Prozračne sportske teretane Jogging tenisice za dječake i djevojke

Jarlif Kids Atletic Tenis tenisice Prozračne sportske teretane Jogging tenisice za dječake i djevojke

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Tkanina potplata. Platforma mjeri otprilike .50 ". Dječje cipele za trčanje koriste pletene tenis tkanina, udobna, prozračna i lagana. Trkenje za noge pružaju jastuk i potporne cipele za stopala. PU materijal sa dizajnom zračnog jastuka, jastuk i lagana. Primjene : Ležerne prilike, hodanje, trčanje, sport, putovanja, vježbanje i svaka prilika. Prozračne mrežne gornje tenisice šire se vašim nogom dok se ugodnije prikladno dok se može ugodnije prikladno, pomažući vam da ubijete iritaciju. The pleteni gornji materijal omogućava vam da udišete slobodno dok trčite ili hodate. To je mekano i zaštitno, pružajući jastuk za svaki korak koji uzimate jastuk, otpornost na abraziju i proklizavanje za održavanje sigurnosti na klizavim površinama. Omogućite maksimalni jastuk koji trebate bolje zaštititi gležanj. Podesivi bungee trajanje zatvaranja za jednostavno uključeno i isključeno djeca sama.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Boy's Hod tenisica

KM 1.00

Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.