• Nedavno
Asics Boy's Hod tenisica

Asics Boy's Hod tenisica

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Guma gume. Patike. Fleksibilna i udobna struktura. Udobnost i jastuk na svakom koraku. Guma gume. Patike. Fleksibilna i udobna struktura. Udobnost i jastuk na svakom koraku. Dosegnite nova dostignuća uz ASICS Condend 7 Trkena cipela. Stvoreno za pružanje stabilnosti potrebne za držanje do kraja, ova cipela nudi podršku prikladnosti, zahvaljujući unutrašnjoj školjci pete. Izmjenjivi uložak, gel u području pete i pojačala midsole su karakteristike koje osiguravaju udobnost i jastuk sa svakim korakom. Čvrsta gumena potplat i pojačani poklopac nožnog prsta osiguravaju dug radni vijek, dok prozračna atletska mreža drži vaše stopalo duže hlađenje tako da možete udovoljiti novim izazovima. Ponosno pokazujući naš klasični logo sa strana, možete se odmoriti sigurni da tvrd 6 daje udobnost i zaštitu kada vam treba najviše.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške staze tenisice

KM 1.00

Gumeni potplat Gumeni potplat Instant Idite na svaki korak Nike Epic react flyknit 2 ažurira prethodni model sa performansama tekućine, lakoće i ulov za oči Ažurirani gornji dijelovi za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.