• Nedavno
Elegantne Trepavice # 602 Crna / Premium Ljudska Kosa Ispod / Dna/Donjih Trepavica

Elegantne Trepavice 602 Crna / Premium Ljudska Kosa Ispod / Dna/Donjih Trepavica

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

12 pari umjetnih trepavica profesionalnog kvaliteta ispod (donje/donje) u jednoj ultra prenosivoj, multifunkcionalnoj kutiji pogodnoj za putovanja!. Pojedinačno ručno izrađen od vrhunske 100% prirodne ljudske kose. Odvažna i dinamična Donja trepavica koja će vaše oči sigurno učiniti u centru pažnje!. Fleksibilna traka lako pristaje na bilo koji oblik očiju. Za višekratnu upotrebu (bilo gdje od 8-12 puta uz odgovarajuću njegu). Upotpunite svoj izgled lijepim donjim trepavicama koje se lako nanose koje naglašavaju donju trepavicu i daju dolly efekat širokih očiju. Donje trepavice se takođe mogu okrenuti i nositi kao ultra kratke trepavice prirodnog izgleda! ** Ljepilo se prodaje zasebno.

Više detalja

Izbor kupaca

Ardell Eco Lashes 451

KM 11.25

Wispy, Ultra lagani volumen : stručno napravljen od ultra laganih, održivih vlakana koja su mekog izgleda i meka na dodir! Ove trepavice daju izgled punoće i prirodan izgled i osjećaju d

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.