• Nedavno
8/10/12 / 14mm prirodna šminka individualna ekstenzija trepavica kozmetički klaster za umjetne trepavice

8/10/12 / 14mm prirodna šminka individualna ekstenzija trepavica kozmetički klaster za umjetne trepavice

Zahvalnost:
KM 2.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% ručno rađeno, vrhunskog kvaliteta. Najprirodniji izgled i lijep, Meki dodir i udoban osjećaj. Naše pojedinačne trepavice Najbliže su prirodnim trepavicama ikada razvijenim. Ove ekskluzivne pojedinačne trepavice bez čvorova trajno su uvijene, vodootporne, jednostavne za nanošenje i udobne za nošenje. Toliko su prirodne da zaboravite da nisu vaše i mogu se nositi do 6 sedmica odjednom. Umjetne trepavice su specijalizirane ručno izrađene u potpunosti, visokokvalitetna sintetička vlakna i dizajnirane su da izgledaju prirodno i osjećaju se odlično za svakodnevnu upotrebu 100% potpuno novi materijal : vlakna vrlo meka i udobna za nošenje pogodna za zabavu ili profesionalnu šminku jednostavan za upotrebu, može učiniti da vaše oči izgledaju sjajno i atraktivno mogu se ukloniti odstranjivačem šminke za oči može se ponovo koristiti kada se pažljivo nanosi kako pažljivo ukloniti trepavice sa futrole pincetom uporedite umjetne trepavice sa dužinom linije oka, podrežite na odgovarajuću dužinu i širinu dodajte ljepilo duž korijena umjetnih trepavica s pamučnim pupoljkom držite trepavicu na korijenu vaših prirodnih trepavica pritiskom na trepavice.ako je potrebno, nanesite sjenilo ili olovku za oči kako bi vaša linija očiju izgledala prirodnije.

Više detalja

Izbor kupaca

Magnetic Diva Lash Bundle

KM 0.67

Za upotrebu sa magnetnim eyelineromnova i poboljšana Jednostruka trepavica, Mink magnetne trepavice sa 5 magneta po trepavici Originalne magnetne trepavice se teško nanose, ali magnetne tr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.