• Nedavno
MONOPRICE STEALTH CHARGE I SINONIRAN USB 2.0 TIP-C DO TIP-C KABEL - 3 metra - crvena, do 3A / 60 W, brz punjenje

MONOPRICE STEALTH CHARGE I SINONIRAN USB 2.0 TIP-C DO TIP-C KABEL - 3 metra - crvena, do 3A / 60 W, brz punjenje

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Elegantni dizajn : Držite svoj stil jednostavan. Korištenje osnovnog crnog dizajna sa suptilnim bojom, ovi kablovi su nenametljivi, zadržavajući malo boje za potrebe identifikacije ili osobnog stila. Brzo punjenje : Sposoban za prevoz do 3 pojačala / 60 W Power za punjenje, možete brzo napuniti mobilne uređaje i prijenosni računare USB-C-C. Pletena jakna : jakna koja pletenica najlona ne samo da pomaže u zaštiti kabla od nikova i reza, već i odolijeva tangling, čineći ga savršenim kablom za putovanja. Aluminijski konektori : Superior konstrukcijski dizajn konektora ograničen je glavom aluminijumskih konektora, što rezultira kablom koji je mnogo izdržljiviji. Sposoban je da preuzme do 3 pojačala / 60 vata napajanja, možete brzo napuniti mobilne uređaje i prijenosnih računala USB-C sa omogućenim USB-C. USB 2.0 TIP-C do TIP-C kabla. USB 2.0 TIP-C do TIP-C kabla. Držite kablove ispod radara jednostavnim dizajnom, a samo prskanje boje, koristeći monopriceni prikrivanje i sinkronizirani USB Type-C kabel. Sposoban je da preuzme do 3 pojačala / 60 vata napajanja, možete brzo napuniti mobilne uređaje i prijenosnih računala USB-C sa omogućenim USB-C. Ovaj kabl podržava USB 2. 0 specifikaciju 0 i pruža do 480 Mbps opseg podataka, što vam omogućava brzo sinkroniziranje vaših fotografija, muzike i drugih podataka.

Više detalja

Izbor kupaca

USB C 3.1.

KM 3.50

【10 Gbps Prijenos podataka】 Ichanko USB C u USB C 3.1 Gen 2 kabel, u potpunosti kompatibilan sa USB C 3 Predlažemo da koristite originalni adapter za rad s ovim kablom koji postigne naj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.