• Nedavno
Startech.com 1M / 3FT USB do mikro USB kabla sa LED svjetlom za punjenje - m / m USB za mikro USB kabl za punjenje - USB punjač kabel

Startech.com 1M / 3FT USB do mikro USB kabla sa LED svjetlom za punjenje - m / m USB za mikro USB kabl za punjenje - USB punjač kabel

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kabl nudi tanki mikro-USB konektor koji se priključuje u vaš uređaj čak i dok je unutar zaštitne futrole. Napunite i sinkronizirajte svoj mikro-USB opremljeni mobilni digitalni digitalni uređaji. Idealno za putovanja : koji sadrži mali otisak i lagan dizajn, ovaj USB punjač za telefon savršeno se uklapa u vaš slučaj za nošenje, što ga čini savršenim suputnikom za putovanja.com za zagarantovanu pouzdanost. Sangectyou ne morate uklanjati futrolu s telefona ili tableta svaki put kada napunite ili sinkronizirate svoj uređaj. Crveni LED označava da se vaš uređaj puni, a zeleno LED svjetlo označava da je vaš uređaj potpuno napunjen. Idealno za putovanja : koji sadrži mali otisak i lagan dizajn, ovaj USB punjač za telefon savršeno se uklapa u vaš slučaj za nošenje, što ga čini savršenim suputnikom za putovanja. Povežite se s lakoćom : Ovaj USB A do Micro B punjač sadrži tanki mikro USB konektor koji utikače u vaš uređaj čak i dok je unutar zaštitnog slučaja, pružajući bešavnu vezu. Sada možete znati kada se vaši mobilni uređaji urade punjenje, a da im ne morate pristupiti da biste saznali. Crveno svjetlo ukazuje da vaš uređaj još uvijek puni i zeleno svjetlo ukazuje da je vaš uređaj potpuno napunjen. LED indikator na vrhu mikro-USB konektora svijetli kada je kabel povezan na vaš uređaj kao i USB punjač ili USB priključak. Kabel za punjač telefona : Napunite svoj mikro USB mobilni uređaj pomoću ovog 1 m / 3 FT USB u Micro USB kabl sa LED svjetlima punjenja. Povežite se s lakoćom : Ovaj USB A do Micro B punjač sadrži tanki mikro USB konektor koji utikače u vaš uređaj čak i dok je unutar zaštitnog slučaja, pružajući bešavnu vezu.

Više detalja

Izbor kupaca

12 ' LCD KVM USB kabl

KM 2.33

Informacije >naziv informacije : 12ft CBL integrisani LCD KVM USB, Schneider Electr Visina isporuke : 2.0 širina isporuke : 6.5 Glavni paket Količina : 1 Opšte informacije proizvođač :

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.