• Nedavno
Epson PowerLite S3 LCD projektor

Epson PowerLite S3 LCD projektor

Zahvalnost:
KM 25.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ispunite svoj dom, ured ili učionicu sa slavnim slikama veće od života koristeći ovaj pristupačni projektor pristupačnog 5,6 kilograma. Ovaj način rada nudi crne i bijelu razinu za poboljšanje za pregled više detalja, čak i u prekomjernim i nedovoljno izloženim slikama. Osim toga, projektor ima pet-sekundi vremena za pokretanje kako bi se izbjegla prezentacijska kašnjenja i smanjenje prezentacije JITTERS. A, specijalizirani modovi boja znače da dobijate najbitanije slike, bez obzira na situaciju. Jednostavno postavljanje i održavanje sa uključenim daljinskim upravljačem u potpunosti možete jednostavno prebaciti izvore, funkcije kontrole prezentacije i još mnogo toga. Samo prebacite projektor iz režima prezentacije u pozorišni režim, a odjednom imate nevjerojatan kućni bioskop. Tijekom trajanja dvogodišnje ograničene garancije, Epson cestovni program pruža zamjenski projektor, obično u roku od 24 sata. Tu je i USB priključak za povezivanje miša i tipkovnice, kao i uključena mekana futrola za nošenje. Pogledajte bliže funkcije Powerlite S3. Povoljno postavljene žarulje i zračne filtre dizajnirani su za jednostavne, pristupačne promjene, čak i kada je projektor postavljen strop. Odlično za prezentacije, jer je S3 tako lagan, možete ga ponijeti bilo gdje, što ga čini idealnim za prezentatore u pokretu. Osim toga, možete odabrati režim fotografije za gledanje digitalnih prezentacija. Lako je s Epsonom Powerlite S3. Kablovi koji se kodiraju u boji čine povezivanje lako za korisnike prvog vremena. Instant izvan funkcije uštede vremenom. Osim toga, specijalizirani modovi boja znače da dobijate najbitarne slike, bez obzira na situaciju i glatku reprodukciju video zapisa znači da na ekranu na ekranu na ekranu žive. Garancija je dobra u preko 45 zemalja, a Epson isporučuje liniju za potporu bez puta. To je čak i HDTV spreman, a možete odabrati i tradicionalne i široke formate (4 : 3/16 : 9). Ugrađeni ventilator velike brzine brzo hladi projektor, posebno na visokovladavnim lokacijama.Značajke rezolucije 800 x 600 (SVGA) na 1600 lumena. Sadrži potpuno opremljeni daljinski upravljač. Sa glatkim reprodukcijom video zapisa, na ekranu su žive naziva. Iz proizvođača uživajte u slikama veće od života koje ispunjavaju vaš dom, ured ili učionicu. Analogne veze S3 uključuju video-RGB, kompozitni video, s-video, komponentni video (putem video-RGB) i audio RCA.

Više detalja

Izbor kupaca

Epson MovieMate 62

KM 282.50

1 digitalni DTS® 10 W stereo zvučnici Povežite svoj Apple i Pod i projekt videozapisa i reproducirajte pjesme sa svojih lista za reprodukciju Sa živopisnim realizmom Epson 3 LCD tehnolog

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.