• Nedavno
Epson PowerLite 480 3000 Lumens XGA LCD projektor V11H485020

Epson PowerLite 480 3000 Lumens XGA LCD projektor V11H485020

Zahvalnost:
KM 76.00
KM 12.00 -84 %

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Svjetlina boja : 3000 lumena1. Ultra kratkotrajna udaljenost - idealna za zidne instalacije. HDMI digitalna povezanost. Svjetlina boja : 3000 lumena1. Ultra kratkotrajna udaljenost - idealna za zidne instalacije. HDMI digitalna povezanost. Power Lite 480 ultra-kratki projektor ultra kratkim bacačima olakšava projekt velike, živopisne slike sa najkraće udaljenosti za maksimalni udar i fleksibilnost. Može se montirati na zid sa uključenim zidnim nosačem, čineći ga idealnim za upotrebu sa interaktivnim ili standardnim bijelim pločama za suvo brisanje. Projekat sjajna 80 "slika na zidu ili ekranu od otprilike 8" udaljenosti od ruba projektora. Sadrži budući HDMI povezivanje, idealan je za učionice opremljene najnovijim uređajima. I, ima prikladnu mrežnu povezanost, tako da nastavnici mogu dijeliti sadržaj nad mrežom i IT administratori mogu upravljati projektorima na daljinu. Ovaj visokokvalitetni projektor sigurno je angažirati bilo koju publiku. Čak uključuje i ugrađeni zvučnik od 16 W tako da svaki student može čuti audio lekciju, bez potrebe za skupom vanjskom audio opremom.

Više detalja

Izbor kupaca

Epson MovieMate 62

KM 282.50

1 digitalni DTS® 10 W stereo zvučnici Povežite svoj Apple i Pod i projekt videozapisa i reproducirajte pjesme sa svojih lista za reprodukciju Sa živopisnim realizmom Epson 3 LCD tehnolog

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.