• Nedavno
Sjetite se da je Isus razlog za sezonu! / Sign 5''x10 '' Wood, novo, viseće unutarnje ploče / čini sjajnu ideju poklona!

Sjetite se da je Isus razlog za sezonu! / Sign 5''x10 '' Wood, novo, viseće unutarnje ploče / čini sjajnu ideju poklona!

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

70% drva, 10% konopa, 10% tinte, 10% papira. Napravljeno u SAD-u. Drvo 5 x 10 plaketa. Boja se može malo razlikovati zbog monitora. Ne vremenski dokaz. Namijenjen za unutarnju upotrebu "Samo". Dolazi sa konopom za lako vešanje. Za bilo koju sobu u kući ili uredu. Copyright Wood Upic Sva grafika koja se koristi na našim znakovima su naši vlastiti dizajni i slike, u javnom domenu. Znak dolazi kao na slici. * Oni su za upotrebu u zatvorenom * široko je 5 "visokih x 10", ne uključuje vešalicu u konopu. * 1/2 debljina * Izrađena u SAD-u pažnja : Sva grafika koja se koristi na našim znakovima su i naši vlastiti dizajni i slike, u javnom domenu ili one koje smo kupili za upotrebu. Woodupic čini pristupačan dekor za dom ili ured. Oni su savršeni pokloni za sebe ili za svoje prijatelje i porodicu. Svi naši predmeti dolaze iz dimnog i besplatnog okruženja za kućne ljubimce, budite svjesni da se monitori računara variraju, tako da boje na vašem znaku mogu se malo razlikovati od onoga što vidite na ekranu. Zauvijek smo stvarali nove plakete, pa vas molim vas provjerite s nama često. Hvala ti!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.