• Nedavno
Slatka čep za slatke miš, zaustavljanje vrata ukrasna kuća za životinje na vratima na vratima zidova zaštitnici protiv zida antikollizija

Slatka čep za slatke miš, zaustavljanje vrata ukrasna kuća za životinje na vratima na vratima zidova zaštitnici protiv zida antikollizija

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nadograđeni silikonski jastučić na dnu dodaje trenje, anti-klizanje i stabilnije za upotrebu. Pogodno za praznine vrata 1-2cm. Napravljen od ekološkog PVC materijala, netoksičnog i mirisa, izdržljivog u upotrebi. Održava vrata sigurno otvorenu, izbjegavajte da se spavanja bebe probude bukom iznenadne vrata, neka vaša djeca igraju sigurno u sobi. Njeno više od vrata od vrata od zaustavljanja vrata, zaglavi ga ispod vrata i jaz između baze vrata i kat mora od 1 do 2cm. Nadograđeni silikonski jastučić na dnu dodaje trenje, anti-klizanje i stabilnije za upotrebu. Pogodno za praznine vrata 1-2cm. Napravljen od ekološkog PVC materijala, netoksičnog i mirisa, izdržljivog u upotrebi. Održava vrata sigurno otvorenu, izbjegavajte da se spavanja bebe probude bukom iznenadne vrata, neka vaša djeca igraju sigurno u sobi. Njeno više od vrata od vrata od zaustavljanja vrata, zaglavi ga ispod vrata i jaz između baze vrata i kat mora od 1 do 2cm. Značajke se sigurno otvaraju, izbjegavajte da se spavaju bebe od buke iznenadne vrata, neka vaša djeca sigurno igraju u okviru na dnu dodaje trenje, anti-klizanje i stabilnije u korištenje iz ekološkog PVC materijala , netoksični i mirisni, izdržljivi u iskorištavanju za 1-2cm vrata vrata : materijal : PVCFOR GAP vrata : 1-2cmcolor : bijeli pas Khaki pas crna mačka ružičasta pignote : molimo da se molimo za 1-3cm (0,4-1,18 ") razliku zbog Ručno mjerenje i lagane varijacije boja za različite postavke zaslona. Staklovanje uključujući1 x čep vrata.

Više detalja

Material:
PVC
For Door Gap:
1-2cm
Color:
White Dog | Khaki Dog | Black Cat | Pink Pig
Note:
 
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.