• Nedavno
CHSOW bakar magnetski kućni ljubimac bez bunara zaštićeni na vratima na vratima na vratima vrata

CHSOW bakar magnetski kućni ljubimac bez bunara zaštićeni na vratima na vratima na vratima vrata

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Magnet ima veliku silu usisavanja, koja se ne boji jakih vjetrova i sigurno i postabljivo štiti ukras doma. Pogodno za spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, studij itd. Kromirano prvo, zatim pozlaćeno, višeslojni elektroplating, sve dok novi. Sva bakrena pojačanja, stvarni materijali. Jaki magnet, bez straha od jak vjetra. Magnet ima veliku usisnu silu, koja se ne boji jakih vjetrova i sigurno štiti ukrašavanje doma sigurno i stabilno. Napušteno za spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, studiju, at.chcrome-prekriven, zatim pozlaćeni, višeslojni, višeslojni ENTERPLOVAING, DUGA NOVO. SVE. BILJNIH ARMACIJA, MATERSTRING MAGNET, BEZ NOSAČNOG TEŽINE : COPPERNET TEŽINE : Ugradnja na prizemlju, zidna instalacija : 1 x Stopper Note : 1 x 1.Due za razlike između ekrana monitora, stvarna boja može se malo razlikovati od slike.2.item mjere rukom, može biti 1-2cm drugačije, vaše ljubazno razumijevanje bit će puno cijenjeno.

Više detalja

Izbor kupaca

Svijetla mesingana puna vrata

KM 1.77

Everbilt Solid Showtop pomaže u sprečavanju oštećenja na zidovima prilikom otvaranja vrata Gumeni vrpca branika štiti vrata od oštećenja Jednostavan za instalaciju.Made od čeličnog

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.