• Nedavno
Champion ženska obrnuta kopa na ratu na ramenu, ženske kapuljače, ženske dukseve, ženske pulover, vezeni C logotip

Champion ženska obrnuta kopa na ratu na ramenu, ženske kapuljače, ženske dukseve, ženske pulover, vezeni C logotip

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

82% pamuk, 18% poliester. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Prevelike fit - obrnuto tkanje prljavština Fleece prvak za žene sadrže ugodno preveliko pogodno, zajedno sa potpisom 1x1 rebrastim pločama i spuštenim ramenim šavovima za povećani raspon kretanja. Hladni obrezirani stil - ikonični 1,25 "izvezeni" C "logo na lijevom prsima označava ovaj šampion dukseva. "C" zakrpa živi na lijevom rukavu. Rebraste manžete i pojas su tradicionalne karakteristike. Dizajniran za otpor skupljanja - obrnuto tkanje runa presječeno je na poprečnom zrnu kako bi se smanjilo vertikalno skupljanje, što znači da možete ovisiti o tome kako bi se zadržalo. Držite ga - 18 "dužine tijela. Detalji o baštini koji su važni - više od 80 godina od prvaka prvo predstavio je obrnuto tkanje runa, ove ženske dukseve i dalje sadrže meko brušenu unutrašnjost i robusnu šivanje sa dvostrukom igle. Klasična udobnost. Svježi stil. Champion® Reverse Weave® Cropped Hoodie je ažurirani zavoj na dukseru koja je započela sve. Napravljen od istog pamučnog i poliesterne fleke koji je Champion® prvi put predstavio prije više od 80 godina, ova slatka ažuriranja sadrži 18 "duljinu tijela i spuštene ramene šavove. Dok se izgled promijenio, ista tradicionalna pažnja na detalje ostaje. Teška težina 12 oz. Fleece tkanina presečena je na umrežavanje da smanji vertikalno skupljanje i zadržava svoje karakteristične prevelike fit. Robusna šiva za dvostruku igle, meko četkani unutrašnjost i potpis 1x1 Stretch bočni paneli su drugi detalji baštine o kojima možete ovisiti. Autentični sportski stil je još jedan - ikonični izvezeni "C" zakrpa na prsima Ovi šampion® duksevi za žene.

Više detalja

Izbor kupaca

omladinska kapuljača FIOKI

KM 0.33

Povucite zatvarač Dukserica za mlade od pulover odlikuje se pamučnom / polifleckleck runom Meko bogate runo je savršeno kada se temperature ohlade Atletska stišta u stistvu i džep ken

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.