• Nedavno
Ženska obrezana 1/2 sa patentnim zatvaračem vrhovi rupe obložen dukserice Dukserice Ležerne majice s dugim rukavima

Ženska obrezana 1/2 sa patentnim zatvaračem vrhovi rupe obložen dukserice Dukserice Ležerne majice s dugim rukavima

Zahvalnost:
KM 25.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvarač sa zatvaračem. Tkanina : Obrezana kapuljača sačinjena je od 90% poliestera, 10% spandex, lagan i topao, prozračan, udoban i rastezan, nose ga da vas zagrijava cijeli dan. Značajke za žene u raznim dizajnom, zatvaračem za lagano nošenje, predimenzioniranu dukseru, obloge od runa, obrezane, dugih rukava s rupama s palcama za mobitel ili tipke za mobitele Ostali predmeti i drži vam ruke toplim. Dizajn : Crowingshirts za žene da spriječe da se rukavice kreću u vjetru kako bi ruke i ruke ugrijali u hladnom vremenu, za spajanje ovratnika kako bi se spriječio povratni protok hladnog vjetra u hladnom vremenu da se tijelo zadrže toplo. Desna dužina vam pruža ugodno iskustvo nošenja. Scenariji odgovarajućeg i upotrebe : Obrezana zip up hoodie se lako mogu podudarati s trapericama, pantalonama, cipelama, patikama ili pulovcima dugih rukava pogodni su za pokretanje, reprodukciju, ples, biciklizam, vežbanje, dom, svakodnevno Nosite, nosite za putovanja, uredski rad i druge prilike. Preporuke za upotrebu : Preporučuje se pranje hladne vode / ne izbjeljivati ​​/ objesiti ili sušiti / oprati u sličnoj boji, to će povećati izdržljivost odjeće. 1. Hoodie za žene u raznim dizajnom, zatvaračem za lako nošenje, predimenzioniranu dukseru, protupožarna kapuljača, obrezirana, učvršćena, dugih rukava s rupama s palcem, kangaroo džep za mobitel ili tastere Prikladan za ostale predmete i držite ruke tople. 2. Dizajn : usjeni duksevi za žene da spriječe da se rukavi pomakne u vjetru kako bi ruke i ruke toplo u hladnom vremenu, sastankom za zaštitu od hladnog vremena u hladnom vremenu da bi tijelo zaplenelo. Desna dužina vam pruža ugodno iskustvo nošenja. Preporuke za upotrebu : Preporučuje se pranje hladne vode / ne izbjeljivati ​​/ objesiti ili sušiti / oprati u sličnoj boji, to će povećati izdržljivost odjeće.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženski Carly Top

KM 19.96

100% spandex Prana je bila na nečemu kad su stvorili bankovni vrh koji ima priloženi šal za izgaranje donesen u recikliranom poliesteru, organskom pamuku i spandeksu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.